Főoldal > AKTUÁLIS > Karcsúság 8 hét alatt: íme, az ismert playmate 10 diétás tippje!

Karcsúság 8 hét alatt: íme, az ismert playmate 10 diétás tippje!

0

Írta: and

Egy playmate számára nem lehet kérdés a bombaforma, hiszen a legtöbb fotózáson csupán aprócska ruhaneműt viselnek – vagy azt sem. Az egyik ismert amerikai nyuszilány, Kendra Wilkinson kisfia születése után sem akarta elveszíteni fantasztikus vonalait, így szinte rekordsebességgel, nyolc hét alatt nyerte vissza irigylésre méltó alakját. A 25 éves bombázó viszont nem azt szeretné elérni, […]

Egy playmate számára nem lehet kérdés a bombaforma, hiszen a legtöbb fotózáson csupán aprócska ruhaneműt viselnek – vagy azt sem. Az egyik ismert amerikai nyuszilány, Kendra Wilkinson kisfia születése után sem akarta elveszíteni fantasztikus vonalait, így szinte rekordsebességgel, nyolc hét alatt nyerte vissza irigylésre méltó alakját.

A 25 éves bombázó viszont nem azt szeretné elérni, hogy a nők féltékenykedjenek rá alakja miatt, inkább segíteni akar az álomalak elérésében, ezért elárulta diétás tippjeit. Kendra tíz pontjának betartása a Wellness Cafe szerint nem túl nehéz: egy kis odafigyeléssel és kitartással neked is sikerül majd megszabadulni a pluszkilóktól!

1. Mindig reggelizz!

„Reggelire általában epret vagy őszibarack joghurtot eszem gabonapehellyel és gyümölcsökkel, vagy egy turmixot. Így nem vagyok éhes, inkább azt érzem, hogy rengeteg az energiám. Ha bőségesen reggelizel, később nem kezdesz el nassolni” – javasolta Kendra.

profimedia-0076536207.jpg ()2. Ne törődj a mérleggel!

A szexi híresség azt tanácsolja, abból indulj ki, hogy a ruháid hogyan állnak rajtad, ne a mérleg kijelzőjén látott számokhoz viszonyíts!

3. Törekedj a fokozatosságra!

Ne hirtelen változtass az étkezési szokásaidon! Például ne akarj egyik napról a másikra pizza helyett salátán élni, hanem fokozatosan szoktasd a szervezeted az egészséges ételekhez.

4. Legyen konkrét célod a fogyással!

Kendra például részben azért is akart ismét vékonyabb lenni, mert szerette volna minél hamarabb egy szexi Hervé Léger ruhában elcsavarni a férje fejét.

5. Nassolj okosan!

„Nagyon szeretem a nyers zöldségeket hidegen, főleg a bébi répát! Humuszba mártogatva, vagy zsírmentes dresszinggel isteni!” – árulta el a playmate. 

6. Csalj néha!

Kendra is azt vallja, hogy az egészséges életmód nem arról szól, hogy reggeltől estig kizárólag salátán éljünk. Ő például rendszeresen kávézik, minden héten egyszer fogyaszt vörös húst, és kedvenc csemegéjéből, a Flamin’ Hot Cheetosból is engedélyez néha magának pár falatot.

7. Szedj kevesebb ételt a tányérodra!

A szexi híresség imádja a tésztát és a rizst, így ezeket a diétájából sem mellőzte. Szerinte minden a mennyiségeken múlik: olykor-olykor egy teniszlabda nagyságú adagot lelkiismeret-furdalás nélkül belapátol szénhidrátban gazdag kedvenceiből.

8. Ügyelj a zsírra!

Kendra szerint fontos a megfelelő zsírok bevitele, főleg a szoptató kismamák esetében. „Fogyassz sok avokádót, mogyorót, diót, pekandiót, csírákat és magokat. Én leginkább a szezámmagot és a tökmagot ajánlom” – mondta.

9. Minden nap mozogj 30 percet – amikor neked jó!

„Akkor megyek le az edzőterembe, ha Hank, a férjem hazajött. Amíg edzek, ő van a kisfiunkkal, aztán cserélünk. Törekedj minden nap félórányi mozgásra!” – javasolta.

10. Fokozatosan szokj hozzá az edzéshez!

„A terhességem után gyakran éreztem, hogy fáj a hátam, ezért eleinte izomerősítő gyakorlatokat végeztem, a keményebb edzés csak ezután jött” – árulta el Kendra.

Fotó: Profimedia.hu

Sportolj és pihenj kedvedre!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X