Főoldal > AKTUÁLIS > Két gyermek után is csinos Pikali Gerda!

Két gyermek után is csinos Pikali Gerda!

0

Írta: and

Pikali Gerdáról első pillantásra talán el sem hinnéd, hogy két kisfiú büszke és boldog anyukáka, hiszen a színésznő elképesztően csinos. Ám mint mondja, alakját nem diétáknak köszönheti: alapvetően szerencsés alkat, ráadásul két gyermeke születése után a pluszkilók szinte maguktól leolvadtak róla. „Régebben teltebb voltam, de a szülés után nálam valószínűleg fordítva zajlott le valamiféle hormonális […]

Pikali Gerdáról első pillantásra talán el sem hinnéd, hogy két kisfiú büszke és boldog anyukáka, hiszen a színésznő elképesztően csinos. Ám mint mondja, alakját nem diétáknak köszönheti: alapvetően szerencsés alkat, ráadásul két gyermeke születése után a pluszkilók szinte maguktól leolvadtak róla.

„Régebben teltebb voltam, de a szülés után nálam valószínűleg fordítva zajlott le valamiféle hormonális változás, mert nagyon vékony lettem. A második gyermekem születése után egy évig meg sem moccantak a kilók, azután folyamatosan fogytam. De nálam nem tudatos fogyókúra eredménye a súlycsökkenés” – magyarázta Gerda.

Majd arról is beszélt, hogy mindenből szívesen szed a tányérjára, amit megkíván, így karácsonykor sem vigyáz majd különösebben arra, miből mennyit eszik. „Ha valamit kívánunk, vagy többet kívánunk belőle, az véleményem szerint nem lehet véletlen” – mondta.

Persze Gerda számára sem ismeretlen az a jelenség, amikor felszalad néhány kiló. „Ezektől a pluszkilóktól eddig általában egy-egy főpróbahétnek köszönhetően szabadultam meg. Ilyenkor több a lélekharc önmagammal és a szereppel, sok a stressz, tehát az embernek eszébe sem jut enni – ami persze szintén nem jó” – árulta el Gerda.

pikalicikkozijo.jpg ()Majd hozzátette: ma már tudja, hogy az egyensúlyra és a rendszerességre kell törekednie az étkezésben is, így a legkeményebb napján is odafigyel arra, hogy legalább egy kis levest tudjon enni ebédre. „Az erőlevesnél tojással jobb szerintem nincs! Nagyon jót tesz a hangszálaknak, és szeretem is. Nemcsak eltelít, hanem a lelkemet is felmelegíti” – mondta.

Gerda egyébként évek óta vegetáriánus, de nem azért, mert ezzel divatot követne, vagy vékonyabb szeretne lenni. „Egyszerűen nem kívánom a húst. Viszont érdekes, hogy a húslevest nagyon szeretem, és az utóbbi időben többször ettem májat is.”

A csinos színésznőnek két kisgyermek és munka mellett nincs ideje edzőterembe járni, de mint mondja, a benti mozgásformák nem is kötik le hosszú távon. „Inkább a gyerekeim után futkározom, amikor pedig a színházak és szinkronstúdiók közt ingázom a városban, lehetőség szerint gyalogolok” – árulta el a színésznő.

A kiadós sétákhoz pedig nemcsak azért ragaszkodik, mert jól esik neki a mozgás, hanem azért is, mert gyaloglás közben kiszellőzteti a fejét, és többet tud gondolkodni – vagy épp nem gondolkodni. Régebben a horgászat töltötte be ugyanezt a szerepet az életében, de erre ma már ritkábban van ideje és lehetősége.  

Mivel Gerda gyermekei közt mindössze tíz hónap különbség van, a színésznő sokáig emelgette őket, és a babakocsit, később pedig a gyerekbiciklit. „Olyan izmos lett a karom, hogy sokan azt hitték, edzőterembe járok” – mesélte nevetve a színésznő.  

Majd arról is beszélt, hogy A tangó ölelésében című darab kapcsán megtanult argentin tangózni. „Az edzőtermi munkával szemben itt az motivált, hogy megtanulok egy táncot, amihez én kellek az előadásban. Remekül haladtunk, és nagyon élveztem az órákat, így a fél éves anyagot sikerült két hét alatt elsajátítanom. Ráadásul sok-sok dicséretet is kaptam” – árulta el Gerda lelkesen.

Ezután arról mesélt, hogyan őrzi harmonikus kisugárzását: „Véleményem szerint magunkkal kell a legjobban lennünk. Ha ismered önmagad, akkor bizonyos dolgokat meg tudsz magyarázni, és meg is tudsz magadnak bocsátani. Ez szintén nagyon fontos” – vallja a csinos színésznő.

Sportolj és pihenj kedvedre!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X