Főoldal > AKTUÁLIS > Legyőzte az anorexiát és a bumílimát, ma már egészséges a Született feleség!

Legyőzte az anorexiát és a bumílimát, ma már egészséges a Született feleség!

0

Írta: and

Felicity Huffman nemrég nyíltan beszélt arról, hogy huszonévesen valósággal gyűlölte a testét: bulímiával és anorexiával is küzdött. „Fiatal színésznőként soha nem voltam elég vékony, elég csinos, és a melleim sem voltak elég nagyok” – mondta egy interjúban. Majd azt is beismerte, hogy egy nap akár hatszor is hánytatta magát, míg végül úgy döntött, inkább semmit […]

Felicity Huffman nemrég nyíltan beszélt arról, hogy huszonévesen valósággal gyűlölte a testét: bulímiával és anorexiával is küzdött. „Fiatal színésznőként soha nem voltam elég vékony, elég csinos, és a melleim sem voltak elég nagyok” – mondta egy interjúban.

Majd azt is beismerte, hogy egy nap akár hatszor is hánytatta magát, míg végül úgy döntött, inkább semmit sem eszik. Így lett bulímiásból anorexiás: akkor már szinte csak pár falat gyümölcsöt evett, de amiatt is furdalta a lelkiismeret.

A színésznő terapeutához fordult, és családja szeretete is nagyban hozzásegítette őt ahhoz, hogy ma már boldog és elégedett önmagával, valamint elfogadta a testét, és nem akar élő csontvázhoz hasonlítani.

profimedia-0051373467.jpg ()„Van két kislányom, akiknek azt kell látniuk, hogy otthon egészségesen táplálkozunk” – mondta a Született feleségek 48 éves színésznője, aki ma már bármit megeszik, amit csak megkíván: kiegyensúlyozott diétájába néha a gyorséttermi koszt is belefér, persze ebben megtanult mértéket tartani.

A színésznő a rendszeres mozgást is nagyon fontosnak tartja, és próbálja gyermekeit is az aktív életmód szeretetére nevelni. Felicity az edzőtermek helyett szívesebben mozog a szabadban: szeret többek közt biciklizni, futni, teniszezni, valamint hegyet mászni és síelni is.  

Sportolj és pihenj kedvedre!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X