Főoldal > AKTUÁLIS > Nem diétázik? Íme, az igazság Diane Kruger fantasztikus alakjáról!

Nem diétázik? Íme, az igazság Diane Kruger fantasztikus alakjáról!

0

Írta: and

Mindig is divat volt azt hangoztatni, különösen a sztárok csillogó világában, hogy diéta és mozgás nélkül, csupán a szerencsés géneknek köszönhetően is meg lehet őrizni a vékony alakot. Első pillantásra úgy tűnik, Diane Kruger is szereti ezt a látszatot kelteni, ám több interjújából kiderül, hogy végül is nem ez a teljes igazság. Bár a modellből […]

Mindig is divat volt azt hangoztatni, különösen a sztárok csillogó világában, hogy diéta és mozgás nélkül, csupán a szerencsés géneknek köszönhetően is meg lehet őrizni a vékony alakot.

Első pillantásra úgy tűnik, Diane Kruger is szereti ezt a látszatot kelteni, ám több interjújából kiderül, hogy végül is nem ez a teljes igazság. Bár a modellből lett színésznő imád enni –nem válogat, de különösen a bio élelmiszereket kedveli –, azért azt ő is bevallja, hogy odafigyel a súlyára.

„Tudom, hogy figyelnem kell erre, főleg amikor túl szűknek érzem a nadrágom” – ismerte el a gyönyörű sztár. Majd hozzátette, nemcsak enni szeret, hanem az ételek elkészítése is örömmel tölti el: számos szakácskönyv büszke és vállalkozó kedvű tulajdonosa.

dianecikkozi.jpg ()„Egyik vasárnap vendégeim voltak a Los Angeles-i otthonomban. Bárányt sütöttem, és gyakorlatilag egész nap éreztük az illatát. Imádom az ételeket” – mondta. Valamint azt is büszkén hangsúlyozta, hogy nem tartozik a csontsovány, „nullás méretű” nők közé, hanem 36-38-as ruhákat hord.

Apropó ruhák: Diane néha szereti a váratlan, vagy meghökkentő kreációkat, de ami mindig a megjelenéséhez tartozik, az a magas sarkú cipő. Ezzel nemcsak kiemeli nőies alakját, de jól is érzi magát bennük – bár azt elismeri, hogy néha egy kis segítségre van szüksége ahhoz, hogy a hosszú sarkakon járni tudjon.

Ami pedig a mozgást illeti, a színésznő hallani sem akar az edzőtermekről. Ezek helyett inkább a szabadban is űzhető sportokat kedveli, mint például a túrázás, a kempingezés vagy a kerékpározás.

Sportolj és pihenj kedvedre!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X