Főoldal > AKTUÁLIS > Szexi és csinos: így tartja meg bombaalakját Sienna Miller!

Szexi és csinos: így tartja meg bombaalakját Sienna Miller!

0

Írta: and

Ha valamelyik hírességgel testet cserélhetnél, talán az elsők közt jutna eszedbe Sienna Miller, hiszen Jude Law gyönyörű menyasszonya elképesztően csinos. És bár korábban azt nyilatkozta, hogy túl kicsik a mellei, és neki is van narancsbőre, mi irigylésre méltónak látjuk a vonalait. A 29 éves sztár akkor is nagyon bájos volt, amikor a The Edge of […]

Ha valamelyik hírességgel testet cserélhetnél, talán az elsők közt jutna eszedbe Sienna Miller, hiszen Jude Law gyönyörű menyasszonya elképesztően csinos. És bár korábban azt nyilatkozta, hogy túl kicsik a mellei, és neki is van narancsbőre, mi irigylésre méltónak látjuk a vonalait.

A 29 éves sztár akkor is nagyon bájos volt, amikor a The Edge of Love című filmben játszott szerepe kedvéért felszedett pár kilót. Sienna úgy emlékszik vissza azokra az időkre, hogy mindig rengeteget evett, de a mozgást vissza kellett fognia.

Ami az étkezést illeti, a színésznők többségéhez hasonlóan egyébként vigyáz magára: nagyrészt alacsony kalóriatartalmú ételeket fogyaszt, és ha választhat, azt kéri, amiben kevesebb a kalória. Ez az italokra is vonatkozik: bor helyett például rendszerint vodkát iszik, valamint ebben is mértéket tart, ahogyan az étkezések esetében is.

siennacikkozi.jpg ()Sienna a mozgás esetében szereti összekötni a kellemest a hasznossal: kedvence a jóga, mert ezzel nemcsak a csípőjét, combját és a hasizmait dolgoztatja meg, hanem a stresszt is hatékonyan oldja.

A G. I. Joe – A kobra árnyéka című mozi viszont izmosabb testfelépítést követelt meg tőle, így a színésznő kitartó munkával mintegy 3 kilónyi izmot épített magára – főleg boksszal és súlyzós gyakorlatokkal.

Az ellipszistrénert és a lépcsőzőgépet inkább kerülte, viszont a fent említett módszerek mellett a kettlebell is hasznosnak bizonyult számára: „ezzel főképp a hátam, a karjaim és a lábaim erősödtek” – mondta a színésznő.

Sportolj és pihenj kedvedre!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X