Főoldal > AKTUÁLIS > Sztárkarácsony valódi sztárparádéval az Alle bevásárlóközpontban

Sztárkarácsony valódi sztárparádéval az Alle bevásárlóközpontban

0

Írta:

Szulák Andrea, Tóth Vera, Charlie, Louranda Bird Abreu, Kuzbelt Péter, a Budapest Jazz Orchestra és a Budafok Big Band garantálja a kiváló hangulatot Bronzvasárnap előestéjén. A rendezvény megtekintése ingyenes. Művészek és zenekarok változtatják igazi élménnyé a karácsonyi készülődést hétről-hétre az újbudai Allee Bevásárlóközpontban. December 4-én 15.00-kor Tóth Vera és a nemzetközileg is ismert Budafok Big […]

Szulák Andrea, Tóth Vera, Charlie, Louranda Bird Abreu, Kuzbelt Péter, a Budapest Jazz Orchestra és a Budafok Big Band garantálja a kiváló hangulatot Bronzvasárnap előestéjén. A rendezvény megtekintése ingyenes.

Művészek és zenekarok változtatják igazi élménnyé a karácsonyi készülődést hétről-hétre az újbudai Allee Bevásárlóközpontban. December 4-én 15.00-kor Tóth Vera és a nemzetközileg is ismert Budafok Big Band teremti meg az ünnepi hangulatot.

jazzorchestra.jpg ()A Showder Band két sztárja 16.30-kor lép színpadra. Louranda Bird Abreu (Luanda) énekesnő és a szaxofonvirtuóz Kuzbelt Péter forró latin hangulattal varázsolják el az érdeklődőket.

Európa legjobb jazz big band-je, az ország legismertebb könnyűzenei nagyzenekara a Budapest Jazz Orchestra nem kisebb sztárokkal, mint Szulák Andreával és Charlie-val együtt ígér fergeteges élményt minden zenét szerető jelenlévőnek.

A karácsonyi örömzenélés nem fejeződik be, hiszen az Allee Bevásárlóközpont az ezüst és az aranyvasárnap előestéin, december 11-én és 18-án a nemzetközi zenei világ kiválóságait hozza el Újbudára. Így bárki találkozhat több nemzetközi gospel kórus előadásával, vagy olyan művészekkel, mint Berki Tamás, Fassang László, Pribojszki Mátyás vagy éppen Johnny K. Palmer.

2010.12.04. (SZOMBAT) – SZTÁR KARÁCSONY – ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT:

15.00: TÓTH VERA ÉS A BUDAFOK BIG BAND

16.30: KUZBELT PÉTER ÉS LOURANDA BIRD ABREU 

18.00: SZULÁK ANDREA, CHARLIE ÉS A BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA

Sportolj és pihenj kedvedre!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X