Főoldal > AKTUÁLIS > Sztriptízzel marad csinos és szexi Carmen Electra!

Sztriptízzel marad csinos és szexi Carmen Electra!

0

Írta: and

Carmen Electra az élő példa a sztárvilágban arra, hogy koplalás nélkül is lehetséges a bombaalak elérése. A színész- és táncosnőről köztudott, hogy nem tud, és nem is akar lemondani a szénhidrátokról és a kóláról, mégis szuper formában tartja a testét. A 38 éves szépség egy interjúban sokakat meglepett azzal, hogy kedvenc étele a pizza, és […]

Carmen Electra az élő példa a sztárvilágban arra, hogy koplalás nélkül is lehetséges a bombaalak elérése. A színész- és táncosnőről köztudott, hogy nem tud, és nem is akar lemondani a szénhidrátokról és a kóláról, mégis szuper formában tartja a testét.

A 38 éves szépség egy interjúban sokakat meglepett azzal, hogy kedvenc étele a pizza, és imádja az édességeket is: szívesen majszol muffint, aprósüteményeket vagy péksütiket. Persze ezekkel mértéket tart, vagy ha már több édességet evett a kelleténél, puffasztott rizsszeleteket rágcsál helyettük.  

A színész- és táncosnőről az a hír járja, hogy egy nap 6-10 üveg kólát is elfogyaszt, amit nem tagadott a már említett interjúban sem: „nem iszom kávét, tehát így jutok koffeinhez” – árulta el nevetve.

profimedia-0078295478.jpg ()Carmen néhány éve arról is beszélt, hogy egy NV nevezetű étrend-kiegészítőt szed, ami segít súlya megtartásában. „Mivel kollagént tartalmaz, ez az én szépségtablettám is: jót tesz a bőrömnek, a körmeimnek, a hajamnak, és sok energiát biztosít az edzéshez” – tette hozzá.

A híresség 5 éves kora óta táncol, ezért mozgásprogramjába ezt is beépíti. Carmen sztriptíz aerobikkal tartja magát formában, ami nemcsak azért fontos számára, mert az egész testét átmozgatja, hanem azért is, mert ettől még magabiztosabb, és jobban érzi magát a bőrében. A sztár egy DVD-sorozatot is kiadott, melynek címe: Carmen Electra Aerobic Striptease – ezt az interneten te is megrendelheted.

Emellett néha egy kiadós tánccal, vagy felülésekkel formálja testét az edzőteremben, máskor futópadra vagy lépcsőzőgépre pattan. Hetente háromszor erősítő gyakorlatokat is végez. Persze vannak napok, amikor nem vágyik a konditerembe, olyankor inkább egy kiadós sétát iktat be a napirendjébe. 

Carmen tippje a frissességért és a szépségért: a zöld tea és a ginzeng energiával tölti fel az egész tested, így bármilyen sűrű a napi programod, mindig marad elég erőd az edzésre!

Sportolj és pihenj kedvedre!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X