Főoldal > AKTUÁLIS > Így hozta magát bombaformába A házinyuszi sztárja, Anna Faris!

Így hozta magát bombaformába A házinyuszi sztárja, Anna Faris!

diétaedzésfelkészülésszínésznőtúrázás
0

Írta: and

Anna Faris nem örült túlságosan, amikor megtudta, hogy A házinyuszi című mozira való felkészülés jegyében nemcsak több időt kell az edzőteremben töltenie, hanem bizony 30 napos, szigorú diétára is fogják. „Borzasztó volt. Nagyon sokat kellett edzenem, és csak bizonyos dolgokat ehettem” – panaszolta a 34 éves színésznő, akinek négy és fél kilótól sikerült megszabadulnia. Anna […]

Anna Faris nem örült túlságosan, amikor megtudta, hogy A házinyuszi című mozira való felkészülés jegyében nemcsak több időt kell az edzőteremben töltenie, hanem bizony 30 napos, szigorú diétára is fogják.

„Borzasztó volt. Nagyon sokat kellett shutterstock_67104610.jpg ()edzenem, és csak bizonyos dolgokat ehettem” – panaszolta a 34 éves színésznő, akinek négy és fél kilótól sikerült megszabadulnia. Anna főleg gyümölcsöket, zöldségféléket, sovány húst, vitaminokat és fogyasztó hatású Acai bogyó kivonatot fogyasztott az egy hónapig tartó diéta során, a szénhidrátokat pedig erre az időszakra teljesen kiiktatta az étrendjéből.

Ami pedig az edzést illeti, a színésznő a hét öt napján, alkalmanként 45 percet töltött a konditeremben. Súlyt emelt, felüléseket és kitörést is csinált, emellett a taposógépet és a Pilates gyakorlatokat sem hanyagolta el.

Anna nem igazán tartja magát az edzőtermek lelkes hívének, de beismeri, hogy filmjei előtt rászánja az időt és az energiát a rendszeres edzőtermi mozgásra. A hétköznapokon viszont szívesebben sportol a szabadban, nagyon szeret például túrázni.

„A túrázást azért is kedvelem annyira, mert közben remekül elbeszélgethetsz azokkal az emberekkel, akik elkísérnek. Mielőtt arra gondolnál, hogy jól átmozgattad a tested, azt érzed, hogy istenien érezted magad a barátaiddal, vagy azokkal, akik ott voltak veled” – mondta A házinyuszi sztárja.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X