Főoldal > AKTUÁLIS > Így hozta magát topformába esküvője előtt Emily Blunt!

Így hozta magát topformába esküvője előtt Emily Blunt!

diétaedzésesküvőétrend
0

Írta: and

Az esküvő minden nő életének egyik legfontosabb napja: mindannyian szeretnénk a lehető legjobb formánkban az oltár elé állni. Így vannak ezzel a sztárok, köztük a bájos Emily Blunt is, aki tavaly lelkes edzésbe kezdett, hogy júliusi esküvőjére fittebb és még csinosabb lehessen. A színésznő, aki korábban azt nyilatkozta, hogy nem tud leszokni a sajtburgerről, mégis […]

Az esküvő minden nő életének egyik legfontosabb napja: mindannyian szeretnénk a lehető legjobb formánkban az oltár elé állni. Így vannak ezzel a sztárok, köztük a bájos Emily Blunt is, aki tavaly lelkes edzésbe kezdett, hogy júliusi esküvőjére fittebb és még csinosabb lehessen.

A színésznő, aki korábban azt nyilatkozta, hogy nem tud leszokni a sajtburgerről, mégis átállt az egészségesebb étkezésre, és gyakran kortyolgatott zöld teát, hogy méregtelenítse szervezetét.

Emellett hetente 4-5 alkalommal sportolt: profimedia-0088674426.jpg ()rendszeresen látogatta a jóga- és Pilates órákat, valamint személyi edző segítségét is igénybe vette: „nagyon szeretem A.J. Johnson edzéseit Los Angelesben, és nekem Tracy Anderson módszere is bevált!” – nyilatkozta a színésznő.   

Tracy – aki olyan sztárokkal is edz, mint például Madonna és Gwyneth Paltrow – elsősorban kemény kardio- gyakorlatokkal hozza formába ügyfeleit. „Borzasztóan kemény, de nagyon élvezem” – mondta az órákról Emily.

A színésznő egyébként sem riad meg attól, ha egy-egy fontos esemény intenzív felkészülést kíván: a Sorsügynökség című filmben balerinát alakít, ezért a szerep minél hitelesebb megformálása érdekében tánctáborban készült fel, még 2009-ben.

„Valószínűleg soha nem leszek profi táncos, de talán képes vagyok ehhez egy kicsit közelebb kerülni” – nyilatkozta később a színésznő, aki gyermekkorában ismerkedett meg a balettel. Akkor rendszeres lábfájása miatt abbahagyta a tánctanulást, a film kedvéért viszont felfrissítette tudását.

Érdekesség, hogy Emily egy korábbi interjújában azt sugallta: vékony alkatával nincs teljesen megelégedve. „Nagyon nehezen rakodnak fel rám a kilók, ám Az ördög Pradát visel című mozi forgatására még tovább kellett fogynom. Akkor kevesebbet ettem, és le is ment pár kiló” – mondta.

„Azt kívánom, bárcsak nőiesebb lennék, és olyan fenekem lehetne, mint Jessica Bielnek. Hiába eszem szénhidrátokat, mégis csontos maradok, Jessica formás hátsójánál viszont a világon nincs tökéletesebb” – árulta el a színésznő.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X