Főoldal > AKTUÁLIS > 50 felett is csúcsformában: így őrzi alakját Kim Basinger!

50 felett is csúcsformában: így őrzi alakját Kim Basinger!

diétaedzésprogramétrendgyakorlatkalóriabevitel
0

Írta: and

Néhány színésznő tagadja, hogy diétázik, vagy esetleg csupán a szerencsés géneknek ad hálát alakja miatt. Kim Basingernek viszont eszébe sem jut ilyesmi: ő nyíltan vállalja, hogy évek óta tartja diétáját, és testét is megdolgoztatja annak érdekében, hogy 57 évesen is ilyen alakkal büszkélkedhessen. A színésznő évek óta vegetáriánus, és a napi kalória bevitelt 1500 és […]

Néhány színésznő tagadja, hogy diétázik, vagy esetleg csupán a szerencsés géneknek ad hálát alakja miatt. Kim Basingernek viszont eszébe sem jut ilyesmi: ő nyíltan vállalja, hogy évek óta tartja diétáját, és testét is megdolgoztatja annak érdekében, hogy 57 évesen is ilyen alakkal büszkélkedhessen.

A színésznő évek óta vegetáriánus, és a napi profimedia-0028520958.jpg ()kalória bevitelt 1500 és 2000 közé szorítja. Emellett igyekszik az ételeket a lehető legtermészetesebb módon elfogyasztani, például saláták, nyers gyümölcsök vagy magvak formájában.

Kim reggelire általában két főtt tojást eszik, egy szelet teljes kiőrlésű pirítóssal és egy tálka szeletelt eperrel. Tízóraira egy maroknyi mandulát fogyaszt, ebédre pedig gyakran eszik hirtelen sült leveles kelt olívaolajjal és foghagymával, hallal vagy tofuval.

Az uzsonnája általában ismét teljes kiőrlésű pirítós, a vacsorája pedig a japán konyha remeke: sashimi párolt zöldségekkel. A színésznő sok ásványvizet és zöld teát fogyaszt, de néha kedvez magának egy-egy pohárka finom borral.  

A csinos sztár a hírességek körében kedvelt Kathy Kaehlerrel edz, minden héten legalább négyszer, alkalmanként egy-egy órát. Kim a futás szerelmese, de gyakran használja az ellipszistrénert és a taposógépet is.

A színésznő emellett bicepsz-, tricepsz-, medicinlabdás- és hasizomerősítő gyakorlatokat is végez, valamint biciklizik, ugrókötelezik, és az edzés végén a nyújtásról sem feledkezik meg. Ezeken a gyakorlatokon kívül Kim rendszeresen jógázik, mert az a testét és a lelkét is megnyugtatja, de egyben fel is frissíti.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X