Főoldal > AKTUÁLIS > Aerobikkal a tavaszi fáradtság ellen!

Aerobikkal a tavaszi fáradtság ellen!

aerobikgyakorlatmozgásprogram
0

Írta:

A nagyszínpadnál Gáspár Kata Aerobik Mix-szel melegít be, majd Horváth Gréta Bailar Aerobik óráján a dance aerobik és latin-amerikai versenytáncok keverednek. Varró Gyula táncos koreográfiával mozgat meg Aerobic Performance óráján, ahol a dress code: piros. Utána Béres Alexandra minden izmodat megdolgoztatja Súlykontroll gyakorlataival. Kiss Gábor Afrodance óráján afrikai táncmozdulatok és dobok garantálják a jó hangulatot. […]

A nagyszínpadnál Gáspár Kata Aerobik Mix-szel melegít be, majd Horváth Gréta Bailar Aerobik óráján a dance aerobik és latin-amerikai versenytáncok keverednek. Varró Gyula táncos koreográfiával mozgat meg Aerobic Performance óráján, ahol a dress code: piros. Utána Béres Alexandra minden izmodat megdolgoztatja Súlykontroll gyakorlataival. Kiss Gábor Afrodance óráján afrikai táncmozdulatok és dobok garantálják a jó hangulatot. Kis Mónika Testegyensúly, preventív gerinctréning gyakorlatai a testi és lelki ellazulás mellett igazi kihívást jelentenek a test tartó- és antigravitációs izmai számára. A nap végén a Chili Salsa csapata igazi táncos bulit varázsol a Salsa Free Style órával.

cctan2.jpg ()Az idei évben már egy különteremben is felébresztheted izmaidat! A Coca-Cola Testébresztő Mozgástrendek Teremben két órán is bemutatkozik a Bosu – egy állóképesség, hajlékonyság, robbanékonyság és egyensúly fejlesztő fitneszeszköz; ízelítőt ad a hiphop, salsa, sztepp, bboying, capoeira táncstílusokból építkező Urban Dance Team; valamint Varró Gyula és Horváth Gréta is tartanak egy-egy, a nagyszínpadi órájuktól eltérő edzést.

A program a szünetekben sem áll le! Két óra között fellépők szórakoztatnak bemutatóikkal, új eszközöket, koncepciókat és stílusokat bemutatva.

Az aerobikórák mellett az egészséges életmóddal is jobban megismerkedhetsz az Életmód Expo kiállítóinál, valamint a legújabb fitneszeszközöket is kipróbálhatod a Fitnesz Parkban.

Gyere és rázd fel szunnyadó izmaidat, szórakozz és sportolj!

Bővebb információ, program és nevezés: www.aerobiknap.hu

Az 5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap programja:

Nagyszínpad

10:00 – 10:45 Gáspár Kata – Aerobik Mix
11:00 – 11:45 Horváth Gréta – Bailar Aerobik
12:00 – 12:45 Varró Gyula – Aerobic Performance
13:00 – 13:45 Béres Alexandra – Súlykontroll
14:00 – 14:45 Kiss Gábor – Afrodance
15:00 – 15:45 Kis Mónika – Testegyensúly, preventív gerinctréning
16:00 – 16:45 Chili Salsa – Salsa Free Style

Coca-Cola Testébresztő Mozgástrendek Terem

10:00 – 10:45: Tihanyi Kriszti – Bosu
11:00 – 11:45: Piliskó Szilvi – Gerinc Gimnasztika
12:00 – 12:45: Csordás Gábor “Csocsó” (Urban Dance Team) – House Dance (Hip-Hop)
13:00 – 13:45: Horváth Gréta – Pilates
14:00 – 14:45: Varró Gyula – Body Toning Performance
15:00 – 15:45: Korényi Kriszti és Fi Emi – Bosu
16:00 – 16:45: Piliskó Szilvi – Wellnesz Jóga

A különterem óráira március 21-től indul a regisztráció. Az egyes órákra maximum 45 fő jelentkezését tudjuk elfogadni!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X