Főoldal > AKTUÁLIS > Gondoltad volna? Nintendo Wii a 65 éves színésznő fittségének titka!

Gondoltad volna? Nintendo Wii a 65 éves színésznő fittségének titka!

fitneszprogramgyakorlatmértékletességminőségszínésznő
0

Írta: and

Eddig talán te is azt gondoltad, hogy a Nintendo Wii gyerekeknek való, ám a 65 éves Helen Mirren a legjobb példa arra, hogy ez mégsem így van: az Oscar-díjas színésznő a Wii Fit Plus fitneszprogrammal tartja formában magát.  Ez elmondása szerint nemcsak azért nyerte el a tetszését, mert a gyakorlatokat otthon végezheti, hanem azért is, […]

Eddig talán te is azt gondoltad, hogy a Nintendo Wii gyerekeknek való, ám a 65 éves Helen Mirren a legjobb példa arra, hogy ez mégsem így van: az Oscar-díjas színésznő a Wii Fit Plus fitneszprogrammal tartja formában magát. 

Ez elmondása szerint nemcsak azért nyerte el a tetszését, mert a gyakorlatokat otthon végezheti, hanem azért is, mert változatos, és saját magának állíthatja össze az aznapi mozgásprogramot.

„A Wii remek móka – mondta a színésznő, majd hozzátette – hula táncolhatsz, kocoghatsz vagy jógázhatsz. Számtalan lehetőség közül magadnak állítod össze a gyakorlatsort, így az edzés soha nem lesz unalmas.”

A 65 éves világsztár korábban arról is beszélt, hogy több szigorú diétát kipróbált élete során, ám ezek soha nem hoztak tartós eredményt. „Annyit fogyókúráztam, ám ezek nagyon unalmasak. Emellett, ha idősebbek leszünk, az egészségtelen diétáktól nem lesz szebb a testünk, sőt, épp ellenkezőleg” – mondta a sztár.

helencikk.jpg ()Helen Mirrennek ma már esze ágában sincs szigorú diétákra fogni magát, ehelyett inkább a minőségi alapanyagokra és a mértékletességre ügyel. Ezen kívül minden héten beiktat egy napot, amikor azt ehet, amit csak akar.  

„Nem emlékszem, hogy valaha is túlzásokba estem volna: szerintem soha nem ettem, vagy ittam túl sokat. Ez segít abban is, hogy mindig kiegyensúlyozott maradjak” – árulta el a 163 cm magas híresség. Majd hozzátette: az elegendő alvás is nélkülözhetetlen számára – ehhez akkor is ragaszkodik, ha épp nagyon sok munkája van.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X