Főoldal > AKTUÁLIS > Hashajtókkal fogyott a gyönyörű modell!

Hashajtókkal fogyott a gyönyörű modell!

ártalmasdiétahashajtómodellpilates
0

Írta: and

A világ legcsinosabb modelljei és színésznői gyakran letagadják, milyen elképesztő módszerekkel próbálták felvenni a harcot a kilók ellen, Petra Nemcova azonban őszintén beszélt egy igencsak ártalmas diétáról, amit ő is kipróbált.  „Hashajtót szedtem. Minden szörnyűségre kész voltam, hogy modellkedhessek” – vallotta a gyönyörű híresség, aki egy ideig vegetáriánus is volt. Döntését akkor azzal indokolta, hogy […]

A világ legcsinosabb modelljei és színésznői gyakran letagadják, milyen elképesztő módszerekkel próbálták felvenni a harcot a kilók ellen, Petra Nemcova azonban őszintén beszélt egy igencsak ártalmas diétáról, amit ő is kipróbált. 

„Hashajtót szedtem. Minden szörnyűségre kész voltam, hogy modellkedhessek” – vallotta a gyönyörű híresség, aki egy ideig vegetáriánus is volt. Döntését akkor azzal indokolta, hogy szeretné felhívni az emberek figyelmét a mértékletességre, ugyanis számítások szerint 2048-ra elfogy a hal a tengerekből.

Petra akkor sem tett lakatot a szájára, amikor fogyókúrázási szokásairól kérdezték: „Számos diétát kipróbáltam már életem során, és tényleg csontsovánnyá fogytam. Volt, hogy csak répát és paradicsomot ettem, máskor csak proteint, azután kizárólag almát fogyasztottam” – árulta el.

petracikk.jpg ()Akkor még nem foglalkozott azzal, hogy ezek a diéták elképesztően sokat árthatnak a szervezetnek, hiszen ezzel a módszerrel a test nem kapja meg a működéséhez szükséges tápanyagokat és kalóriát. Arról nem is beszélve, hogy koplalással és szigorú fogyókúrákkal csak átmeneti eredmény érhető el, a leadott kilók pedig gyorsan, kamatostól visszarakódhatnak.

A 31 éves Petra ma már a kiegyensúlyozott étkezésben hisz: étrendjében egyenlő arányban találhatók zsírok, fehérjék és szénhidrátok. A modell a gyorséttermi koszt kivételével mindent elfogyaszt, amit megkíván, ám a mértékletességre ügyel.

Ami pedig a mozgást illeti, évek óta a Pilates nagy rajongója: minden héten háromszor látogatja az órákat. „Már három éve gyakorlom a Pilatest, hogy formásabbá tegyem a testem. Az eredmény pedig soha nem okozott számomra csalódást” – mondta egy interjúban a 178 cm magas cseh szépség.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X