Főoldal > AKTUÁLIS > Így fogynak a sztárok – íme, a hírességek kedvelt étvágycsökkentő szerei!

Így fogynak a sztárok – íme, a hírességek kedvelt étvágycsökkentő szerei!

étrend-kiegészítőétvágycsökkentőfogyókúrasztár
0

Írta: and

Ha fogyni szeretnél, talán a te fejedben is megfordult már, hogy kipróbálsz valamilyen étvágycsökkentő szert. Számos híresség járt már ugyanebben a cipőben, itthon és külföldön is – lássuk, ők milyen szerek segítségével szabadultak meg a pluszkilóktól. A hollywoodi sztárok körében elég népszerű a már nálunk is kapható acai bogyó kivonat. A dél-amerikai acai pálma gyümölcséből […]

Ha fogyni szeretnél, talán a te fejedben is megfordult már, hogy kipróbálsz valamilyen étvágycsökkentő szert. Számos híresség járt már ugyanebben a cipőben, itthon és külföldön is – lássuk, ők milyen szerek segítségével szabadultak meg a pluszkilóktól.

A hollywoodi sztárok körében elég népszerű a már nálunk is kapható acai bogyó kivonat. A dél-amerikai acai pálma gyümölcséből készült étrend-kiegészítő állítólag nemcsak csökkenti az étvágyat, hanem hozzájárul a haj és a bőr egészségének megőrzéséhez is.

annafaris.jpg ()A hírességek táborában is számos rajongója akad az acai bogyó kivonatnak: ezt szedte a Házinyuszi című film forgatására való felkészülés során a csinos Anna Faris, de nem hiányozhat a világ egyik legnépszerűbb fiatal színésznője, Blake Lively étrendjéből sem. Ám fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy egyik sztár sem az étkezések helyett, hanem kiegyensúlyozott diétával alkalmazza ezt az étvágycsökkentőt. 

A magyar sztárok körében sem kell sokáig keresgélnünk, ha olyasvalakit szeretnénk találni, aki étvágycsökkentő szerrel fogyott le: Lilu a Hoodia kaktuszkivonatot tartalmazó spray-t használja.

lilucikk.jpg ()A műsorvezető nem titkolja, hogy képtelen fogyókúrázni, mert ha valamit megkíván, azt nem tudja megvonni magától. Mint mondja, a Hoodia azért vált be neki, mert használatával nem kell lemondania a finom falatokról: ha étkezés előtt a nyelve alá fúj a spray-ből, kevesebb ételtől is jóllakottnak érzi magát.

Lilu fogyása mögött nem a megfelelni akarás áll, hanem, mint mondja, ő most így érzi igazán jól magát. „A munkámból adódóan különösen ügyelnem kell az alakomra, de tudom, hogy hol van a határ, és csak azért nem fogok még 3 kilót fogyni, mert valaki ezt mondja. Szerintem most jól nézek ki, harmóniában vagyok önmagammal” – árulta el egy interjúban a csinos műsorvezető.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X