Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad topformában a Pletykafészek gyönyörű sztárja!

Így marad topformában a Pletykafészek gyönyörű sztárja!

alakformálásedzésétrendtáplálkozás
0

Írta: and

Blake Lively neve a Pletykafészek című sorozattal vált világszerte ismertté. Ezután nemcsak a filmesek kezdtek élénken érdeklődni iránta – többek közt a New York, I Love You vagy a Zöld Lámpás című filmek kapcsán –, hanem a divatszakemberek is: Christian Louboutin például cipőt nevezett el róla a közelmúltban. A szakmai sikerekben a 23 éves színésznő […]

Blake Lively neve a Pletykafészek című sorozattal vált világszerte ismertté. Ezután nemcsak a filmesek kezdtek élénken érdeklődni iránta – többek közt a New York, I Love You vagy a Zöld Lámpás című filmek kapcsán –, hanem a divatszakemberek is: Christian Louboutin például cipőt nevezett el róla a közelmúltban.

A szakmai sikerekben a 23 éves színésznő tehetsége mellett külsejének blakecikk.jpg ()is fontos szerep jut. Bár Blake sokáig azt hangoztatta, hogy nem fogyókúrázik, és nem jár edzésekre sem, később mégis kiderült: sokat dolgozik szuper alakja megtartásáért.

A fiatal sztár személyi edzője tavaly árulta el a sajtónak, hogy Blake reggelire általában zabkását fogyaszt, egy maréknyi fekete áfonyával. Délben csirkét és salátát eszik balzsamecetes öntettel, vacsorára pedig halat és zöldségeket – a desszertből viszont legfeljebb csak egy-egy falatot eszik.

Ezen kívül érdekesség, hogy a színésznő gyakran facsar magának friss zöldség- és gyümölcsleveket, minden nap reggelizik, és több ismert kolléganőjéhez hasonlóan ő is a fogyasztó hatású Acai bogyó kivonat híve. Ez nemcsak méregteleníti a testet, hanem a haj és a bőr egészségéhez is hozzájárul.

Blake heti 4 alkalommal jár konditerembe, ahol személyi edzője utasításai szerint mozog. A 90 perces edzéseken általában has- és hátizom-erősítést, valamint az egész testet átmozgató gyakorlatokat végeznek.

A színésznő a Zöld Lámpás című mozi forgatására való felkészülés során sok fekvőtámaszt, guggolva járást és hasizom-erősítést végzett edzőjével. Egyébként általában egy órát tölt a futópadon, vagy a taposógépen, ezt követik a has- és hátizom-erősítő gyakorlatok és a sok fekvőtámasz.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X