Főoldal > AKTUÁLIS > Mindig szabadon: Dukai Regina és Zséda már készülnek a tavaszra

Mindig szabadon: Dukai Regina és Zséda már készülnek a tavaszra

bikiniszezonmozgásformasportsztár
0

Írta:

Ki így, ki úgy készül a bikiniszezonra.: Dukai Regina, Gyenesei Leila, Kammerer Zoltán és Zséda különböző mozgásformákkal tartják karban testüket, ám abban egyetértenek, hogy a szabad ég alatt sportolva sokkal könnyebben és vidámabban megy az edzés. Végre nem kell a négy fal között sínylődni, nemsokára itt a tavasz és egyre több időt lehet kint tölteni […]

Ki így, ki úgy készül a bikiniszezonra.: Dukai Regina, Gyenesei Leila, Kammerer Zoltán és Zséda különböző mozgásformákkal tartják karban testüket, ám abban egyetértenek, hogy a szabad ég alatt sportolva sokkal könnyebben és vidámabban megy az edzés.

szabadon4.jpg ()Végre nem kell a négy fal között sínylődni, nemsokára itt a tavasz és egyre több időt lehet kint tölteni a szabadban. Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok kajakozó például nagyon szeret a friss levegőn futni, hiszen ez nagyszerű kiegészítő edzés számára, Gyenesei Leila olimpikon öttusázó pedig „munkájából” adódóan imád terepen futni. A két élsportoló egyaránt a kötöttségektől mentes mozgásformák híve és egyetért abban, hogy mindig szabadon a legjobb sportolni.

szabadon3.jpg ()Zséda is a futást részesíti előnyben – imád a friss levegőn mozogni. A gyönyörű énekesnő azért választotta annak idején ezt a mozgásformát, mert javítani szeretett volna állóképességén, hogy bírja a koncertekkel járó megpróbáltatásokat és azóta már a sportág szerelmesévé vált. „Egy előadóművésznek nagyon fontos, hogy bírja a fellépésekkel járó fizikai megterhelést is.  A 2009-es nagykoncertem előtt kezdtem futni, és bizony nehezen bírtam volna, ha nem készülök rá ily módon is. Azóta pedig elfeledve az általános iskolai rossz élményeket, valósággal a szabadon2.jpg ()futás rabjává váltam, semmihez sem fogható érzés, ami előtte, közben és utána hatalmába kerít. Később arra is rájöttem, hogy nem a táv a lényeg, hanem az idő, amelyet a szabad levegőn tölt az ember.” – árulta el a törékeny énekesnő.     

Dukai Regina szívproblémái miatt ugyan nem futhat, de szívesen sétál nagyokat a természetben és próbál ki új és különleges sportokat . „Jön a tavasz, most még többet edzek, még jobban odafigyelek magamra. Egyelőre ahhoz nekem még hideg van, hogy a szabadban sétáljak, és sajnos a dinamikus mozgásformákat is mellőznöm kell, így elsősorban teremben erősítem magam súlyzókkal. Mivel mindig ügyelek a megjelenésemre, az edzéseken is igyekszem kényelmes és divatos sportruházatot viselni, illetve nagyon fontos a megfelelően stabil és könnyű sportcipő is.” – árulta el a bájos műsorvezető, akinek alakját bárki megirigyelhetné.  

Forrás: Red Lemon Média


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X