Főoldal > AKTUÁLIS > Csinos és nagyon boldog: Reese Witherspoon így csinálja!

Csinos és nagyon boldog: Reese Witherspoon így csinálja!

bébiétel-diétaboldogságesküvőmozgásváltozatosság
0

Írta: and

A napokban főleg esküvője miatt cikkeztek róla a lapok, ám nem lehet nem észrevenni, hogy Reese Witherspoon nemcsak nagyon boldog, hanem elképesztően csinos is. Lássuk, hogyan csinálja! Ránézésre biztosan te sem mondanád meg, hogy Reese Witherspoon kétgyerekes anyuka, és már 35 éves, hiszen a színésznő elképesztő formában van. Ennek egyik oka, hogy mindig is ügyelt […]

A napokban főleg esküvője miatt cikkeztek róla a lapok, ám nem lehet nem észrevenni, hogy Reese Witherspoon nemcsak nagyon boldog, hanem elképesztően csinos is. Lássuk, hogyan csinálja!

Ránézésre biztosan te sem mondanád meg, hogy Reese Witherspoon kétgyerekes anyuka, és már 35 éves, hiszen a színésznő elképesztő formában van. Ennek egyik oka, hogy mindig is ügyelt a külsejére, a másik pedig az, hogy magyar származású szerelme, Jim Toth mellett végre igazán boldog.

A színésznő szombaton, néhány nappal 35. születésnapja után ment hozzá a hollywoodi színészügynökhöz, akiről korábban azt mesélte barátainak, hogy humorával, sármjával és családcentrikusságával vette őt le a lábáról.

reesecikk.jpg ()A nagy szerelemben tehát a következő lépés megtétele, vagyis az esküvő nem is lehetett kérdéses. Reese mindent meg is tett annak érdekében, hogy számos híres vendégük előtt a lehető legjobb formájában tündököljön: a nagy nap előtt egész héten ellátogatott egy szépségszalonba, és lelkesen látogatta az edzőtermet is.

A 156 cm magas híresség számára egyébként a mozgás mindig is fontos volt, ám edzője, Michael George szerint a változatosság nagyon fontos Reese motivációjának megőrzése érdekében.

„Minden nap más mozgásformát, illetve különböző feladatokat kell kipróbálni. Ez azért is fontos, hogy a test ne szokja meg a monotóniát, és továbbra is látsszanak az eredmények” – mondta George.

Az Oscar-díjas színésznő tehát minden nap valami más sportot űz: nagyon szeret futni, jógázni és teniszezni. Ezen kívül edzője javaslatára gyakran ugrókötelezik, spinningel vagy karizom-erősítő gyakorlatokat végez.

Reese a fontosabb események, például díjátadók előtt állítólag bébiétel-diétával szabadul meg néhány kilótól. Ennek lényege, hogy csak reggel eszik rendesen, ebédre és vacsorára egy-egy adag bébiételt fogyaszt el. Egyébként kiegyensúlyozott étrendet követ: az 5-faktoros diéta nagy rajongója.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X