Főoldal > AKTUÁLIS > Hízott új filmje forgatásán Julia Roberts

Hízott új filmje forgatásán Julia Roberts

edzésfogyókúraforgatáshízás
0

Írta: and

Ha olvastad az Ízek, imák, szerelmek című könyvet, biztosan emlékszel, hogy a könyv írója, Liz Gilbert jó néhány kilót felszedett olaszországi tartózkodása során. Nem volt ez másként a műből készült moziban Lizt alakító Julia Roberts esetében sem, aki elmondása szerint 3-4 kilót hízott az itáliai forgatás alatt. Ez nem is meglepő, hiszen olyan ételeket fogyasztott, […]

Ha olvastad az Ízek, imák, szerelmek című könyvet, biztosan emlékszel, hogy a könyv írója, Liz Gilbert jó néhány kilót felszedett olaszországi tartózkodása során. Nem volt ez másként a műből készült moziban Lizt alakító Julia Roberts esetében sem, aki elmondása szerint 3-4 kilót hízott az itáliai forgatás alatt.

Ez nem is meglepő, hiszen olyan ételeket fogyasztott, mint például a szénhidrátban gazdag pizza. „Amikor Nápolyban forgattunk, reggel nyolckor kezdtünk, és 8:45-re már körülbelül nyolc-tíz szelet pizzát ettem – aznap csak pizzát fogyasztottam” – árulta el a háromgyerekes színésznő egy interjúban.

julia2.jpg ()Az Olaszországban felszedett kilókat viszont már a következő forgatási helyszínen, Indiában elkezdte ledolgozni. Az ottani meleg pedig nemcsak a fogyásban volt segítségére, hanem abban is, hogy kellő erőnlétet érjen el egy félmaratoni futóversenyen való részvételhez. „Szerintem sokat segített, hogy ilyen szörnyű körülmények közt edzettem” – mesélte később a sztár.

„Nagyon boldog vagyok, hogy sikeresen teljesítettem ezt a távot, méghozzá két és fél órán belül! Meg akartam mutatni a gyerekeimnek, hogy a női test mi mindenre képes” – tette hozzá az Oscar-díjas Julia Roberts.

A Micsoda nő! és a Sztárom a párom, A mexikói és a Charlie Wilson háborúja című mozik sztárja egyébként a kiegyensúlyozott diéta híve. Kedvenc nyalánksága a Scorpino, ami többek közt vodkát, olasz fagyit és narancslikőrt tartalmaz.

A 175 cm magas színésznő a már említett futás mellett a Pialtes és a jóga nagy rajongója, illetve fittségét és állóképességét a rendszeres úszásnak és víziaerobiknak köszönheti. Utóbbival készült fel például a Clive Owennel forgatott Kettős játék című mozira is.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X