Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi csodás alakját a magyar származású hollywoodi sorozatsztár, Mariska Hargitay!

Így őrzi csodás alakját a magyar származású hollywoodi sorozatsztár, Mariska Hargitay!

diétaedzésétrendfogyókúra
0

Írta: and

Biztosan te is számtalanszor hallottad már, hogy egy várandós anyukának kettő helyett kell ennie. Mariska Hargitay ezt szó szerint értette, így 2006-ban, terhessége alatt szinte folyamatosan evett. Ennek meg is lett az eredménye: a színésznő 18 kilót szedett fel. Miután 2006 júniusában megszületett a kisfia, August, Mariska elkezdte harcát a tetemes súlyfelesleggel. Első lépésként egészségesebb […]

Biztosan te is számtalanszor hallottad már, hogy egy várandós anyukának kettő helyett kell ennie. Mariska Hargitay ezt szó szerint értette, így 2006-ban, terhessége alatt szinte folyamatosan evett. Ennek meg is lett az eredménye: a színésznő 18 kilót szedett fel.

mariskacikk.jpg ()Miután 2006 júniusában megszületett a kisfia, August, Mariska elkezdte harcát a tetemes súlyfelesleggel. Első lépésként egészségesebb ételekre cserélte hűtője tartalmát, melyekhez azóta is ragaszkodik: a sok bio zöldség és gyümölcs fogyasztása mellett kiiktatta étrendjéből a tejtermékeket, a cukrot és a fehér lisztet.

A Különleges ügyosztály és az Esküdt ellenségek című sorozatok sztárja reggelire általában gyümölcsöt és tojásfehérjét fogyaszt, ebédre hatalmas adag salátát, vacsorára pedig sovány húst, például halat zöldségekkel.

A 47 éves színésznő fia császármetszéssel született, ezért a szülés után 6 hetet kellett várnia, hogy elkezdhessen edzeni. Mariska személyi trénerrel kezdett sportolni, és a gyors eredmény helyett a fokozatosságra helyezték a hangsúlyt.

A magyar származású híresség hetente háromszor egy órát töltött a konditeremben, ahol nyújtó-, has- és hátizom-erősítő gyakorlatokkal, valamint fekvőtámaszokkal erősített, otthon pedig a futógépen izzadt.

Mariska gyermekkorától kezdve imád sportolni. Egészen kicsi volt, amikor édesapja, Mickey Hargitay megszerettette vele a tornát, később pedig úszni kezdett. „A vízben hallod a légzésed, és ez nagyon megnyugtató” – mondta a 171 cm magas színésznő.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X