Főoldal > AKTUÁLIS > Sportfesztivál május elsején! (x)

Sportfesztivál május elsején! (x)

mozgásprogramsportfesztiváltermészet
0

Írta:

A 2. Samsung Olimpiai Zöld Fesztivál széles sportkínálattal vár minden sport- és természetbarátot. Ha a terepfutás a te mozgásformád, 4 egyéni táv közül választhatsz:* Kezdő terepfutó vagy? Indulj a 3 kilométeres távon!* Felkészültnek érzed magad? Nevezz a 7 vagy a 14 kilométeres távra!* Ha tapasztalt futó vagy, ne hagyd ki a varázslatos útvonalat bejáró 21 […]

A 2. Samsung Olimpiai Zöld Fesztivál széles sportkínálattal vár minden sport- és természetbarátot.

Ha a terepfutás a te mozgásformád, 4 egyéni táv közül választhatsz:
* Kezdő terepfutó vagy? Indulj a 3 kilométeres távon!
* Felkészültnek érzed magad? Nevezz a 7 vagy a 14 kilométeres távra!
* Ha tapasztalt futó vagy, ne hagyd ki a varázslatos útvonalat bejáró 21 kilométeres távot!
Ha inkább csapatjátékos vagy, hívj futótársakat – családot, barátokat – lesz 3×1 és 3×7 kilométeres váltó is!

A legkisebb természetjáróknak 11 órától rendezzük a Gyerekfutamot, egy kb. 1 kilométeres körpályán, életkori kategóriáknak megfelelően – vagyis az alsó tagozatosok, a felsősök és a középiskolások külön-külön mérhetik össze erejüket.

Igazi futócsemege lesz a „Dombfutás”, ahol egy kb. 200 méteres, emelkedő pályán döntjük majd el, hogy ki a legjobb dombfutó.

Lazábbra vennéd a tempót, és inkább a tájban gyönyörködnél? Túrázz vagy próbáld ki a nordic walkingot! 11 vagy 23 kilométert teljesíthetsz a Budai-hegységben kijelölt útvonalon, jelzett turistautakon.

samsung2.jpg ()

9. Buda Mountain Bike Maraton az évad szezonnyitó eseménye, ahol aszfalt helyett a természetben, és mégis Budapesten lehet kerékpározni! Turista (10 km), hobby (21 km) és sport (42 km) kategóriákban lehet nevezni. A legkisebb kerékpárosokat a Diák Kupa gyerekverseny várja, 1 kilométeres pályán. 10 év után újra lesz páros szlalom verseny. A Diák Kupa és a Turista futam keretén belül rendezik meg az 1. Siketek és Hallássérültek Mountain Bike Bajnokságát.

A fesztiválon ingyen vehet részt az SOS Gyermekfalvakból 150 gyermek. Adománygyűjtés és a Samsung gondozásában készült anyák napi SOS fotóalbum-árusítás is lesz. Az SOS Album („Gyermekfalu Gyermekszemmel”) többségében olyan képekből áll, melyet a gyerekek saját maguk készítettek az életükről, otthonukról.

Tölts el egy napot a természetben a családoddal, barátaiddal! A szurkolóknak is számos lehetőséget kínálunk a szórakozásra – lesznek egészségügyi mérések, sportbemutatók és zenei programok is.
Az eseményt a BSI és a Sportaktív Klub közösen rendezi.

Válassz sportágat és gyere el a 2. Samsung Olimpiai Zöld Fesztiválra!

Bővebb információ és nevezés: www.futanet.hu

Érd el te is hatékonyabban a célodat, és felejtsd el derekadra tekert strandtörülközőt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X