Főoldal > AKTUÁLIS > Victoria Beckham cellulit-gyilkos, hiperhatékony fogyókúrás tippjei

Victoria Beckham cellulit-gyilkos, hiperhatékony fogyókúrás tippjei

drasztikusedzésfogyókúrakoplalásvékony
0

Írta: and

Hogyan csinálja? Lehetetlenül vékonynak tűnik, és azt is híresztelték a háta mögött, hogy étkezési rendellenességekkel küzd, az viszont biztos, hogy Victoria a fogyókúrázást egy egészen új megvilágításba helyezte. Noha az alultápláltság veszélye miatt egyáltalán nem tanácsos olyan alacsony testsúly elérését becélozni, mint amivel a futballistafeleség „büszkélkedhet”, ennek ellenére akadhat egy-két olyan titok, amelyet magunk is […]

Hogyan csinálja?

Lehetetlenül vékonynak tűnik, és azt is híresztelték a háta mögött, hogy étkezési rendellenességekkel küzd, az viszont biztos, hogy Victoria a fogyókúrázást egy egészen új megvilágításba helyezte. Noha az alultápláltság veszélye miatt egyáltalán nem tanácsos olyan alacsony testsúly elérését becélozni, mint amivel a futballistafeleség „büszkélkedhet”, ennek ellenére akadhat egy-két olyan titok, amelyet magunk is beépíthetünk a diétás törekvéseinkbe, persze csak józan keretek között.

Az egykori Spice Girl nem túl bonyolult módszerrel őrzi meg karcsúságát: kis túlzással élve folyamatosan koplal. Victoria messzire elkerüli a zsíros és cukros ételeket, éppen hogy 1000 kalóriát fogyaszt a nap folyamán (holott egy nem diétázó nő számára az ajánlott mennyiség 1800 kalória lenne). Nem csoda hogy olyan sovány, és ez arra is magyarázatot ad, hogy miért nem mosolyog soha.

Ám ha néhanapján megenged magának némi harapnivalót, akkor általában salátát, epret és a szójababot vesz magához, ezt pedig általában egy csésze borsmenta tea követi.

vic2.jpg ()Szigorú étrendjén túl, Victoria minden áldott nap eddz. Otthonuk egyik szobáját átalakította egy mozgásstúdióvá, ahol magas sarkú cipőben táncol néhány órán keresztül, így őrzi meg formás lábai szépségét.

Victoria Beckham azt is elismeri, hogy naponta 200 felülést végez el, hogy megőrizze hasizmai tónusosságát. Ez pedig nyilvánvalóan rendkívüli jelentőséggel bír számára, hiszen az általa hordott ruhák egy árva plusz kilót sem tűrnek meg. Nos, napi 200 felülés talán túlzás lenne, ezenfelül, ha minden nap teljesen ugyanazt a gyakorlatsort teljesíti, a teste hozzászokik a mozdulatokhoz és az izom sem fog tovább fejlődni. Az már viszont egy jobb megoldás, ha hogy ha hasizom felső, alsó illetve oldalsó részét megdolgoztató gyakorlatokat kombináljuk.

Egy fogyókúra során a legfontosabb az, hogy mindig a szemünk előtt lebegjen az, hogy a kalóriák visszafogását és a mozgást is mértékletesen kell csinálni, nem szabad semmit se túlzásba vinni, mert az komoly egészségügyi problémákat vonhat maga után.

Érdemes-e példát venni róla?

Victoria fogyókúrája túlságosan elszánt és brutális egy „földi halandó” számára. Tulajdonképpen nem eszik, állandóan böjtöl és tisztítókúráknak veti alá a szervezetét, valamint rengeteg vizet iszik, de mi értelme van ennek az egésznek? Az eredmény a ropira emlékeztető, formáltan alak, élettelen, megereszkedett bőr és folytonos durcáskodás. A magas sarkúban való táncolás pedig egyenesen őrültség, ezzel igazából tönkreteszi a gerincét.

Jó ötlet?

Soha, semmilyen helyzetben nem ajánlott követni az ilyesfajta esztelen diétát, hacsak nem szeretnél úgy festeni, mint Victoria, bár az igazat megvallva, ezt nem tartjuk valószínűnek.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X