Főoldal > AKTUÁLIS > 800 kalória: Jessica Simpson őrült menyasszonyi diétája!

800 kalória: Jessica Simpson őrült menyasszonyi diétája!

diétadrasztikusedzésétrendkalóriamegvonás
0

Írta: and

Talán annyira elege van már az alakját érő folyamatos támadásokból, hogy még ez a drasztikus fogyókúra sem rettenti el céljától: Jessica Simpson külföldi weboldalak értesülései szerint eltökélte, hogy közelgő esküvője alkalmából nádszálvékonyra fogy. Emiatt állítólag a számára ajánlott 1800-2000 kalória kevesebb mint felét, 800-at fogyaszt naponta! Ez a módszer nemcsak azért veszélyes, mert Jessica gyakorlatilag […]

Talán annyira elege van már az alakját érő folyamatos támadásokból, hogy még ez a drasztikus fogyókúra sem rettenti el céljától: Jessica Simpson külföldi weboldalak értesülései szerint eltökélte, hogy közelgő esküvője alkalmából nádszálvékonyra fogy. Emiatt állítólag a számára ajánlott 1800-2000 kalória kevesebb mint felét, 800-at fogyaszt naponta!

Ez a módszer nemcsak azért veszélyes, mert Jessica gyakorlatilag bármikor összeeshet a kimerültségtől, hanem azért is, mert a kalóriamegvonással szervezete nem a zsírraktárakat, hanem az izmokat kezdi el lebontani – arról nem is beszélve, hogy az anyagcserére nézve is katasztrofális hatásai lehetnek.

A divattervezőként, énekesnőként, színésznőként és televíziós személyiségként is ismert Jessica persze mindent tagad. Szerinte nincs szüksége drasztikus fogyókúrákra, ő csupán szuper formában szeretne lenni, amikor sportoló kedvesével, Eric Johnsonnal oltár elé áll.

Egy másik weboldal szerint a 30 éves szőkeség ennek érdekében minden nap Pu-erh kínai teát szürcsöl, aminek fogyasztó- és méregtelenítő hatást tulajdonítanak. Emellett Jessica továbbra is tarja magát tavaly kialakított vegetáriánus étrendjéhez, melynek értelmében nem eszik húst, halat, sem pedig tojást, tejet, sajtot vagy mézet.

A híresség nem fogyaszt továbbá kenyeret, gyorséttermi kosztot, sem édességeket, viszont gyakran kerül a tányérjára spárga vagy brokkoli. Jessica kedvenc itala a jegestea – egy ideje természetesen cukor nélkül.

Ashlee Simpson nővére a szigorú diétát kemény edzésprogrammal egészíti ki: azzal a Tracy Andersonnal sportol minden héten négyszer 75 percet, aki korábban Madonnát, Jennifer Anistont és Nicole Richie-t is szuper formába hozta.

Tracy és Jessica dance aerobikoznak, valamint has- és egyéb izomerősítő gyakorlatokat végeznek, amit a szőkeség egy barátja szerint nagyon élvez. A cél pedig a sztáredző szerint is az, hogy Jessica végre örömét lelje a mozgásban, hiszen a tartós súlycsökkenést eredményező életmódváltás neki is csak így sikerülhet.

Fotók: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X