Főoldal > AKTUÁLIS > Budapestre érkezik Doreen Virtue angyali világa

Budapestre érkezik Doreen Virtue angyali világa

angyalelőadásgyógyítópszichoterapeutatisztánlátó
0

Írta:

Doreen Virtue tisztánlátó pszichoterapeuta, aki kaliforniai magánegyetemen, a Chapman University-n doktorált. Észak-Amerika szerte tart előadásokat az angyal-terápiáról, az Angyalokkal való kommunikációról, spirituális gyógyításról, és más pszichológiai témákról. Dr. Virtue egy keresztény spirituális gyógyító lányaként, egy négy generációra visszanyúló metafizikai hagyományokkal rendelkező családban nőtt fel angyalok és csodák között. Tisztánlátó képessége révén képes mások Angyalaival kapcsolatba […]

Doreen Virtue tisztánlátó pszichoterapeuta, aki kaliforniai magánegyetemen, a Chapman University-n doktorált. Észak-Amerika szerte tart előadásokat az angyal-terápiáról, az Angyalokkal való kommunikációról, spirituális gyógyításról, és más pszichológiai témákról. Dr. Virtue egy keresztény spirituális gyógyító lányaként, egy négy generációra visszanyúló metafizikai hagyományokkal rendelkező családban nőtt fel angyalok és csodák között. Tisztánlátó képessége révén képes mások Angyalaival kapcsolatba lépni, személyes találkozás, vagy telefonbeszélgetések alkalmával. Magánpraxisában ötvözi a pszichológiát és a spirituális kommunikációt. Eddig 22 könyve jelent meg az elme-test-szellem témákban, melyek mind egy új világot mutatnak be az olvasóinak. Ebbe a listába tartoznak olyan könyvek, mint az „Angyali számok”, az „Isteni mágia”, vagy a „Gyógyítás tündérekkel”, melyek jelenleg mind kapható az Édesvíz könyvkiadó jóvoltából.

doriencikk.jpg ()A hazánkba érkező írónő ezen a napon Raphael Arkangyal új üzeneteit és gyógyító útmutatásait közvetíti a hallgatóságnak, míg fia nagy erejű üzeneteket ad át a résztvevőknek az élet céljáról és az angyalok segítségével végzett teremtésről. Különleges napra számíthatunk tehát, melynek záróakkordjaként Doreen saját zenekarával, a meditációs zenét játszó Obsidian-nal lép fel a közönség előtt. Természetesen a nap folyamán lehetőség lesz a már eddig megjelent könyvek és kártyák, akár a majd újonnan, május 5-én megjelenő Mágikus unikornisok jóskártya személyes dedikáltatására is, az angyalok vigyázó tekintete közepette. Ezt a napot a gyógyítás, az életcéllal kapcsolatos üzenetek, és a zenei élvezet teszi különlegessé.

Tölts el te is egy szó szerint varázslatos napot és estét az angyalokkal és meditálj egy igaz tanító útmutatásai közepette!

AZ ELŐADÁS IDŐPONTJA:
2011. MÁJUS 11. SZERDA  10:00 -20:00

Jegyeket az Édesvíz Kiadó webáruházában és a könyvesboltban igényelhetsz, bővebb információt pedig a www.edesviz.hu weboldalon, vagy a következő telefonszámon kérhetsz: 06-1-266-3778

Forrás: www.arterego.hu

Nincs sem időnk, sem energiánk a szexre


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X