Főoldal > AKTUÁLIS > Magyarországra jönnek a világ legkeresettebb inspirációs előadói

Magyarországra jönnek a világ legkeresettebb inspirációs előadói

előadásinspirációmotivációprogramtréningWake-Up! Day
0

Írta:

Lisa Nichols, a világ egyik legismertebb transzformációs trénere, Marisa Peer, a hipnózis nagymestere és Jeffrey Allen lifecoach tízezer fős közönség előtt mutatkoznak be a Papp László Budapest Sportarénában. Mellettük Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup is inspirációs előadással készülnek a Wake-Up! Day-re.

Naponta emberek millió feksznek le és kelnek fel azzal a gondolattal: “hogyan élhetnék jobb életet”? Könyveket, hangoskönyveket vásárolnak, előadásokon és webináriumokon vesznek részt, coachok segítségét veszik igénybe, tréningekre járnak, és olyan motivációs előadókat követnek mint Lisa Nichols, Marisa Peer, vagy Jeffrey Allen.

A magyar közönség április 1-én személyesen is találkozhat a világ legkeresettebb előadóival a Wake-Up! Day nevű rendezvényen a Papp László Budapest Sportarénában, ahol szinkrontolmács segítségével bárki magyar nyelven is meghallgathatja a nemzetközi előadókat.

Lisa Nichols, a világ egyik legismertebb transzformációs trénere, Marisa Peer, a hipnózis nagymestere és Jeffrey Allen lifecoach saját módszereiket adják át a közönségnek. Olyan eszközöket, melyek egyszerűen illeszthetőek a legelfoglaltabb üzletember napi rutinjába is, és amelyekhez bármely, a mindennapi életben felmerülő döntéshozatal, változás vagy krízishelyzet során nyúlni tud.

A tízezer fős tömeg előtt osztja meg sikerének titkát és tanácsait a páros, aki 2016 legfényesebb győzelmeit aratta, Hosszú Katinka, háromszoros olimpiai, sokszoros világ-, és Európa-bajnok úszónő és férje, Shane Tusup amerikai úszó és úszóedző.

A Wake-Up! Day előadói között szerepel Dr. Kemény Dénes – volt válogatott vízilabdázó, aki 15 éven keresztül vezette a magyar válogatottat, a Magyar Vízilabdaszövetség elnöke, valamint Pásztor Anna énekes, színész, művész – és életművész is.

A rendezvény producere, a Cor Leonis Kiadó tulajdonosa, Vágási Emőke hosszú ideje dolgozott azon, hogy elhozza a Papp László Sportarénába a világ legkeresettebb előadóit, akik korábban még sosem léptek fel Magyarországon, de Európaszerte is ritkaságnak számít, ha előadást tartanak valahol.

“A külföldi előadókat több éve ismerem, és mára már jó barátaim. A Wake-Up! Day ötlete akkor jött, amikor épp Lisa Nicols magyar könyvének borítóját egyeztettük, és azt mondta, örömmel eljönne hozzánk. Ez hatalmas szó, nem szerettem volna, hogy a ritkán hozzáférhető tudás elsikkadjon, ezért méltó programot állítottunk össze. Április elsején a hasznos tanácsok és sikersztorik mellett konkrét tudással, kézzel fogható eszközökkel, azonnal alkalmazható technikákkal, valódi értéket jelentő útravalóval gazdagodhat minden résztvevő” – mondta Vágási Emőke, a Wake-Up! Day producere.

További információk: facebook.com/wakeupday2017


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X