Főoldal > AKTUÁLIS > Ébredjen frissen és kipihenve!

Ébredjen frissen és kipihenve!

alváskészülékközérzetmélyalvás
0

Írta:

Egy hazai csapat kifejlesztett egy elektromágneses hullámokkal működő hordozható közérzetjavító készüléket. Több mint 60 különféle programot tartalmaz, amelyek különféle hatásokat érhetnek el, pl. stresszt-old, koncentrációt és teljesítményt fokoz, de valószínűleg az altató, illetve ébresztő funkciója a legfontosabb. A magyar fejlesztésű készülék nem úgy ébreszt, mint egy hagyományos csörgőóra, vagy mobiltelefon, hanem hang nélkül, egyszerűen csak […]

Egy hazai csapat kifejlesztett egy elektromágneses hullámokkal működő hordozható közérzetjavító készüléket. Több mint 60 különféle programot tartalmaz, amelyek különféle hatásokat érhetnek el, pl. stresszt-old, koncentrációt és teljesítményt fokoz, de valószínűleg az altató, illetve ébresztő funkciója a legfontosabb.

A magyar fejlesztésű készülék nem úgy ébreszt, mint egy hagyományos csörgőóra, vagy mobiltelefon, hanem hang nélkül, egyszerűen csak rezgések által. Éjszakára kell bekapcsolni a mélyalvás programot, mely extrém alacsony hullámokkal segíti elő a tökéletes pihenést, majd a reggel frissen ébreszt a hullámoknak köszönhetően, így biztosítja az egésznapi fittséget és a jókedvet.

 „Eddig több mint 200-an próbálták ki a készülékünket, és a mélyalvás program nagyon közkedvelt azok között, akik redszeresen rosszul alszanak, vagy felébrednek az éjszaka folyamán.” – mondta el Halász-Szabó Laura a cég ügyvezetője.

Forrás: Harmobile


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X