Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad formában a Pletykafészek magyar származású sztárja!

Így marad formában a Pletykafészek magyar származású sztárja!

egészségéletmódmozgásszínésznő
0

Írta: and

Jessica Szohr több sikersorozatban is feltűnt már, például a Miért pont Brian?, vagy a Miami helyszínelők négy évvel ezelőtti évadjában, ám nevét talán te is a Pletykafészek című sorozatból ismered, ahol a csinos és trendi Vanessa megformálásával vált jóval ismertebbé. A 26 éves, wisconsini születésű sztár anyukája révén negyedrészt afrikai géneket örökölt, apukája révén pedig […]

Jessica Szohr több sikersorozatban is feltűnt már, például a Miért pont Brian?, vagy a Miami helyszínelők négy évvel ezelőtti évadjában, ám nevét talán te is a Pletykafészek című sorozatból ismered, ahol a csinos és trendi Vanessa megformálásával vált jóval ismertebbé.

A 26 éves, wisconsini születésű sztár anyukája révén negyedrészt afrikai géneket örökölt, apukája révén pedig félig magyar, és külsejét tekintve nem kétséges, hogy a gének igencsak előnyösen keveredtek. Jessica szépségét korán felfedezték: modellkedni 6 évesen kezdett, majd eldöntötte, hogy filmsztár lesz, ezért anyukájával 17 évesen Los Angelesbe költözött.

Azóta nemcsak a szerepeit veszi nagyon komolyan, hanem egyre jobban próbál figyelni arra is, hogy egészségesen éljen: „hét közben megpróbálok nem csak azt fogyasztani, amit megkívánok, hanem tudatosabban egészséges ételeket választok. Hétvégén viszont általában azt eszem, amit csak akarok” – nyilatkozta korábban a színésznő, akit a hírek szerint kiírnak ugyan a sikersorozatból, ám öt mozifilmje is készül.

A 165 cm magas sztár elmondása szerint nem nagyevő, de arról sincs szó, hogy lányok ezrei által irigyelt vonalait koplalással tartaná meg. „Szerintem az egyensúly a legfontosabb. Imádom a pizzát és a sült krumplit, de ha egy kicsit többet eszem, muszáj lemozognom” – mondta.

Jessica hetente néhány alkalommal jógázik, a kardio edzéssel viszont hadilábon áll. „Próbálkozom a kardióval is, de másfél kilométer lefutása körülbelül 30 percig tart számomra, szóval ez nem túl hatékony” – árulta el.

A csinos színésznő példáját követve ne erőltesd azokat a gyakorlatokat, amikben nem leled örömöd! A futópad helyett Jessica is szívesebben vesz részt jógaórákon, vagy túrázik, snowboardozik, esetleg régebbi hobbiját űzve focimeccsre hívja ki a barátait – a lényeg, hogy élvezze a mozgást, és ne szenvedésnek, hanem szenvedélynek érezze a sportot.

Fotó: Profimedia.hu

Szívesen feltennéd kérdéseidet életmód szakértőnknek? Június 4-én, a Wellness-napon lehetőséged nyílik egy mini-tanácsadásra. Ha már regisztráltál a rendezvényre, a tanácsadásra e-mailben iratkozhatsz fel szakértőnknél: bakos.zsuzsi@jadejoga.hu

Epilálás – 8 tévhit, amit el kell oszlatnunk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X