Főoldal > AKTUÁLIS > Mindig mozgásban: így őrzik fittségüket a Rippel fivérek!

Mindig mozgásban: így őrzik fittségüket a Rippel fivérek!

diétaedzésfittségmozgás
0

Írta: and

A Rippel testvérek esetében szinte nem is lehet elválasztani a színpadi produkciókra való felkészülést a mindennapos sportolástól. Sőt, mint azt Rippel Feritől megtudtuk, napjaikat gyakran nemcsak egy-két órában, hanem szinte teljesen kitölti a mozgás. „Az edzéstervünk nagyon egyszerű, hiszen mindenféle kevert mozgást alkalmazunk: biciklizünk, és mivel most maratonra készülünk, sokat futunk. Ehhez társulnak azok a […]

A Rippel testvérek esetében szinte nem is lehet elválasztani a színpadi produkciókra való felkészülést a mindennapos sportolástól. Sőt, mint azt Rippel Feritől megtudtuk, napjaikat gyakran nemcsak egy-két órában, hanem szinte teljesen kitölti a mozgás.

„Az edzéstervünk nagyon egyszerű, hiszen mindenféle kevert mozgást alkalmazunk: biciklizünk, és mivel most maratonra készülünk, sokat futunk. Ehhez társulnak azok a mozgásformák, amikor a saját testsúlyunkkal végzünk gyakorlatokat, például a húzódzkodás vagy a fekvőtámaszozás” – mondta Feri a Wellness Cafe-nak.

Majd hozzátette: a napi több órányi sport nem előre összeállított napirend szerint jön össze, hanem egészen másként. „Általában nincs meghatározva, hogy mondjuk napi 20 km-t futunk, vagy heti háromszor két órában kerékpározunk. Ehelyett addig futunk, ameddig jól esik, illetve akkor mozgunk, amikor ennek szükségét érezzük. De talán ennek köszönhető, hogy még 40 éves korunkban is igazán fittnek érezzük magunkat” – állítja. 

Feri azt is elárulta, hogy sem ő, sem testvére nem diétázik, viszont megvannak azok az ételek, amiket jobban, illetve kevésbé szeretnek. „Tudom, hogy ez nem a reklám helye, de Norbi Update rendszerét szeretjük. Persze nem csak ezen él a család: ha mondjuk, az éjszaka közepén pörkölthöz támad kedvünk, akkor azt eszünk” – mondta.

Feri szerint egy kis „bűnözés” tehát olykor belefér. Ő is egyetért azzal az állásponttal, hogy semmit sem kell megvonnunk magunktól, mert a szervezetünk úgyis tudja, mire van szüksége. Ezért nem véletlen, ha mondjuk csokit vagy erősebben sózott ételeket kívánunk. De szerinte is fontos, hogy erre hivatkozva ne kezdjük el kifosztani a hűtőszekrényt, illetve ne csináljunk ebből rendszert.

„Én is nagyon szeretem a csokit, ezért ezt sem hagyom ki az étrendemből. Amiből viszont nem szívesen lakmározom, azok a tengeri herkentyűk, halak, valamint a főzelékek. Ezeket nem nagyon szeretem sajnos, pedig egészségesek. Épp ezért néha mégis ráveszem magam, és eszem egy kis főzeléket” – árulta el Rippel Feri a Wellness Cafe-nak.

Szívesen feltennéd kérdéseidet életmód szakértőnknek? Június 4-én, a Wellness-napon lehetőséged nyílik egy mini-tanácsadásra. Ha már regisztráltál a rendezvényre, a tanácsadásra e-mailben iratkozhatsz fel szakértőnknél: bakos.zsuzsi@jadejoga.hu

Epilálás – 8 tévhit, amit el kell oszlatnunk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X