Főoldal > AKTUÁLIS > Szuper órák a Wellness-napon!

Szuper órák a Wellness-napon!

mozgásformaórarendsportwellness-nap
0

Írta:

Szeretnéd tudni, melyik órán mire számíthatsz? Most minden órát jobban megismerhetsz. ÓrarendNagyterem: 9.00-9.45    Béres Alexandra – Súlykontroll A fitneszkirálynő minden porcikádat alaposan átmozgatja majd óráján. Folyamatos gyakorlatvezetés mellett gimnasztikus zsírégetésben lehet részed, úgy, hogy minden izomcsoportod dolgozik. Nemcsak a látható felületi izomcsoportjaidat dolgoztathatod meg, hanem a mély, gerinced körüli izmaidat is. 10.00-10.45    Lencsés Rita és […]

Szeretnéd tudni, melyik órán mire számíthatsz? Most minden órát jobban megismerhetsz.

Órarend

Nagyterem:

9.00-9.45    Béres Alexandra – Súlykontroll

wellnap3.jpg ()A fitneszkirálynő minden porcikádat alaposan átmozgatja majd óráján. Folyamatos gyakorlatvezetés mellett gimnasztikus zsírégetésben lehet részed, úgy, hogy minden izomcsoportod dolgozik. Nemcsak a látható felületi izomcsoportjaidat dolgoztathatod meg, hanem a mély, gerinced körüli izmaidat is.

10.00-10.45    Lencsés Rita és Borsodi Balázs – R&B Moove élő DJ-vel

Az összeszokott páros, Rita és Balázs élő DJ-vel kiegészülve, remek zenékre táncos koreográfiával várnak mindenkit.

11.00-11.45    Tatarek Rezső – Iron Box

Rezső kőkemény órával készül, az Iron Box a box ütéstechnikáit ötvözi erősítő elemekkel: garantált izomláz vár rád másnap, ha végigcsinálod a minden izmot megdolgoztató órát.

12.00-12.45    Katus Attila – Alakformáló

A Coca-Cola Testébresztő nagykövete a női test legkényesebb pontjait igyekszik formába hozni óráján: átmozgatja a problémás testrészeket, a hasat, a popsit, a combot, hogy minél csinosabb lehessen minden résztvevő.

13.00-13.45    Vieira Lívia – Zumba

Tánc és ritmus a köbön! Ha még nem próbáltad a zumbát, itt az ideje! Szórakoztató, könnyű, egyedülálló hangulatú óra, észre sem fogod venni, de a végére megtanulod a legnépszerűbb latin táncok alaplépéseit, plusz még a kalóriáktól is megszabadulhatsz.

Ha szeretnél részt venni a Wellness-napon június 4-én, mielőbb regisztrálj! Kattints a Wellness-nap oldalára, és jelezd részvételi szándékod!

Szívesen feltennéd kérdéseidet életmód szakértőnknek? Június 4-én, a Wellness-napon lehetőséged nyílik egy mini-tanácsadásra. Ha már regisztráltál a rendezvényre, a tanácsadásra e-mailben iratkozhatsz fel szakértőnknél: bakos.zsuzsi@jadejoga.hu

wellnap2.jpg ()

 



További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X