Főoldal > AKTUÁLIS > Trendi ajándékok a kedvenc magazinjaidhoz!

Trendi ajándékok a kedvenc magazinjaidhoz!

ajándékmagazinújság
0

Írta:

 Wellness magazin: csajos sporttáska a nyár színeiben! Amellett, hogy a Wellness magazin nyári számában a legújabb wellness trendekről, érdekességekről olvashatsz, most egy divatos sporttáska is a tiéd lehet! Három vibráló, nyári szín (rózsaszín, kék, sárga) közül választhatsz, melyekkel remekül feldobhatod az edzőszettedet sportoláskor. Május 25-től keresd az újságárusoknál!  Marie Claire: egyedi dizájnerpóló, hogy mindig trendi […]

 Wellness magazin: csajos sporttáska a nyár színeiben!

Amellett, hogy a Wellness magazin nyári számában a legújabb wellness trendekről, érdekességekről olvashatsz, most egy divatos sporttáska is a tiéd lehet! Három vibráló, nyári szín (rózsaszín, kék, sárga) közül választhatsz, melyekkel remekül feldobhatod az edzőszettedet sportoláskor. Május 25-től keresd az újságárusoknál! 

wellnesstaska.jpg ()Marie Claire: egyedi dizájnerpóló, hogy mindig trendi légy!

A Marie Claire-t most egyedi dizájnerpólóval is megveheted kétféle színben! A Je Suis Belle tervezőpáros exkluzív pólómintát tervezett a Marie Claire olvasóinak. A júniusi számot már megtalálod az újságárusoknál!marieclairepóló.jpg ()

 

Cosmopolitan: leggings a nyári bulikra!

Itt a nyár – és eljött a könnyű leggingsek ideje is! Ennek örömére a Cosmopolitan magazin júniusi számához most fekete, pink vagy szürke leggings-ek közül választhatsz. Neked melyik nyári szett jön be leginkább? A Cosmo leggings a normálméretű magazinhoz kapható. Irány az újságos!cosmoleggings.jpg ()

Szívesen feltennéd kérdéseidet életmód szakértőnknek? Június 4-én, a Wellness-napon lehetőséged nyílik egy mini-tanácsadásra. Ha már regisztráltál a rendezvényre, a tanácsadásra e-mailben iratkozhatsz fel szakértőnknél: bakos.zsuzsi@jadejoga.hu

Epilálás – 8 tévhit, amit el kell oszlatnunk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X