Főoldal > AKTUÁLIS > Last minute karácsonyi ötletek jógaőrülteknek

Last minute karácsonyi ötletek jógaőrülteknek

ajándékfolyadékjógakarácsonypárologtató
0

Írta:

Azt mondják, akinek van hobbija, annak könnyebb ajándékot venni. Ez tökéletesen igaz is. De mi van akkor, ha a jóga őrült barátnődnek már megvan a legtrendibb nadrágja, legkényelmesebb matraca és az éves jógabérlete is?

Akkor is tudunk ajándéktippekkel szolgálni! Itt a FOREO last minute ötletcsokra, azoknak, akiknek ez a mozgás a mindenük! 

Aroma diffúzor a home-made wellness érzésért

Finom illatok, tiszta levegő, hangulatos fények; egy pillanat alatt wellness oázist varázsolhat a szobájába illóolajos párásító segítségével. A gyakorlatok alatt jöhet egy kis citrom olaj a test és lélek frissítésének, utána jól esik egy kis levendula illat az elme lecsendesítésére.

Az ultrahangos technológiával működő aromadiffúzorokba víz és jó minőségű illóolaj kell csupán, és barátnőd máris elmerülhet az illatok tengerében. Elektromos párologtatókat 12.000 forinttól tudsz beszerezni.

Arctisztító készülék a ragyogóan tiszta bőrért, edzés után is

A mozgás, még ha jóga is, izzadással jár; nincs mese. Ha viszont a verejtékmirigyek eltömődnek, pl. szennyeződés, vagy sminkmaradványok miatt, – annak sajnos nem lesz happy-end a vége. A bőrérzékelős, kompakt LUNA fofo arctisztítót csak be kell dobni a tornacuccok közé és az óra végén, levezetésként letisztítani az arcbőrt. Ha már a barátnőd dolgozott a teste egészségéért, engedd, hogy az okos kis kütyü dolgozzon a bőre szépségéért. A FOREO LUNA fofo-ját 29 990 ft-os áron kapod meg.

Okospalack, a mindennapi hidratáltságért

Ne használjunk eldobható palackot és igyunk sokat. Ha nem hallanánk ezt a tanácsot minden nap, talán már hiányozna is. 🙂 De mégis, be tudjuk tartani? Szerettünknek most segíthetünk ebben, egy designos okospalackkal! A kulacs méri a napi folyadékbevitelt és fény, illetve hangjelzéssel figyelmezteti használóját és ösztönzi a vízfogyasztásra. Minden LED egy egységnyi vízfogyasztást jelez és hangjelzések figyelmeztetnek akkor, ha itt az idő a kortyolásra. Nem lesz menőbb jógázó a teremben, ha barátnőd ezzel hidratál. Okospalackok elérhetők 15.000 forinttól.

Forrás: Foreo


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X