Főoldal > AKTUÁLIS > Wellness interjú Béres Alexandrával – „Minden úgy jó, ahogy van”

Wellness interjú Béres Alexandrával – „Minden úgy jó, ahogy van”

anyaszerepBéres Alexandramozgásnőiesség
0

Írta: and

Jól áll neked az anyaszerep, csak úgy ragyogsz! Olvastam, hogy Panna születése óta még nőiesebbnek érzed magad. Ez abszolút így van! Ahogy a női test formálódik, változik, úgy formálódik és változik vele a lélek is. Azáltal, hogy megszületett a kisbabám, és ezt a férjemmel együtt megélhettem, a nőiességnek egy teljesen más, intimebb oldalát ismerhettem meg. […]

Jól áll neked az anyaszerep, csak úgy ragyogsz! Olvastam, hogy Panna születése óta még nőiesebbnek érzed magad.

Ez abszolút így van! Ahogy a női test formálódik, változik, úgy formálódik és változik vele a lélek is. Azáltal, hogy megszületett a kisbabám, és ezt a férjemmel együtt megélhettem, a nőiességnek egy teljesen más, intimebb oldalát ismerhettem meg.

És milyen változást, milyen pluszt hozott még magával Panna?

Leginkább az önzetlen szeretetet. Számomra sokat jelent az a nagyon közeli testi kontaktus is, amit megélhettem vele. Ezt a mélységű szeretetet és bizalmat valóban csak az érti meg, aki átéli. Nagyon szeretem ezt az időszakot, egyetlen percét sem cserélném el! Bár Panna mellett is képes vagyok követni az önmagamnak felállított szabályokat és végezni a munkámat, a figyelmemet most mégis leginkább őrá fordítom. Azt sem bánnám, ha emiatt soha többé nem keresnének meg munkákkal, mert számomra ő a legfontosabb. Az eddigi életem során mindig mindenkinek meg akartam felelni, de most kizárólag neki szeretnék.

beresalexacikk.jpg ()Szigorú vagy inkább megértő anyuka vagy?

Nagyon türelmes, megengedő anyuka vagyok. Sokszor úgy érzem, hogy alig bírom felvenni a tempóját, olyan gyorsan fejlődik. És be kell valljam, borzasztóan elfogult vagyok vele. Nekem ő úgy jó, ahogy van!

Több helyen is dolgozol, az óraadás mellett egy vezető edzőteremlánc szakmai igazgatója vagy, és a Klub Oázis animációs programját is te vezeted. Ezek mellett önmagadra is jut időd?

Úgy gondolom, nem hanyagolhatom el magam, hiszen a családomnak is az a jó, ha ápolt és energikus vagyok. Egyébként ebben szerencsém van, hiszen Panna 3 hónapos kora óta hetente három-négy alkalommal tartok órát, ezért a mozgásra nem kell külön időt szánnom, mint másoknak. Ezenkívül szoktam még kocogni, és hetente háromszor curlingezem .

Létezik egyáltalán olyan, hogy Béres Alexandrának rossz napja van, vagy ki kell kecmeregnie egy lelki kátyúból?

Nem vagyok depresszióra hajlamos ember. Általában olyan vagyok, amilyennek most látsz. Ha pedig lazításra van szükségem, legszívesebben beülök egy nagy kád vízbe, és illóolajokat párologtatok.

Az interjú folytatását elolvashatod a Wellness magazin legújabb, nyári számában!

Lesd meg, hogyan készült a Wellness magazin címlapfotózása!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X