Főoldal > AKTUÁLIS > A legjobb nyári táborok felnőtteknek

A legjobb nyári táborok felnőtteknek

jógalovaglásnyárszeretettábortánc
0

Írta: and

1. Szuper tánctábor júliusban! Nem tanultál soha táncolni, de úgy érzed, most lenne kedved hozzá? Akkor jelentkezz a Solymosi Academy tánctáborába, amit a tavalyi, Budapest szívében megrendezett tábor után idén Siófokon tartanak, július 4-10 közt. A Kálmán Imre Kulturális Központban tartandó órákon olyan táncokat tanulhatsz meg, mint például a hip-hop, jazz, pas de deux, de […]

1. Szuper tánctábor júliusban!

Nem tanultál soha táncolni, de úgy érzed, most lenne kedved hozzá? Akkor jelentkezz a Solymosi Academy tánctáborába, amit a tavalyi, Budapest szívében megrendezett tábor után idén Siófokon tartanak, július 4-10 közt. A Kálmán Imre Kulturális Központban tartandó órákon olyan táncokat tanulhatsz meg, mint például a hip-hop, jazz, pas de deux, de elmélyülhetsz a klasszikus balett szépségében is. A napi 4,5 óra oktatást alternatív programok követik, melyek után a Római Ház Panzióban pihenhetsz meg, ahol félpanziós ellátást kaphatsz.

További információk: http://solymosiacademy.com Mert a tánctanuláshoz sosem késő!
 A tábor ára: 70 000 Ft/fő, Siófok és környékieknek kedvezménnyel

2. Nyári Jóga Táborok

Kikapcsolódást, feltöltődést, elmélyülést, fejlődést és új tudást is ígér egy női jóga tábor, melyen te is részt vehetsz. Mert egészségünk a mi kezünkben van: rajtunk múlik, mennyire tudjuk megőrizni, illetve fejleszteni az EGÉSZ-ségünket. Fizikai testünk, energiarendszerünk és lelki  világunk kölcsönösen befolyásolják egymás állapotát.   

A Nőtincsen megrendezésre kerülő tábor négy napja alatt mindhárom síkon harmonizálhatsz: felfrissülhet a tested, újjáéledhet a lelked, szárnyakat kaphat szellemed. Add meg magadnak az örömérzetet, lehetőséget, hogy lelked-tested kényeztesd!

 felnottaborcikk2.jpg ()

 

 

A tábor programjai közt szerepel a női jóga (mely nemcsak alakodra és lelkedre, hanem nőiességedre is csodaszerként hat), relaxációs- és légzőgyakorlatok, főzőcskézés, ének és körtánc, illetve kirándulások is. A szervezők minden jelentkezőnek részletes tájékoztatást küldenek a tábort megelőző héten ( a megközelítési útvonalakról, arról mit hozz feltétlenül magaddal és egyéb praktikus tanácsokról).

A júliusi tábor időpontja: 2011. júl. 21. (csütörötök 10.00) – júl. 24. (vasárnap 17.00)    (Jelentkezési határidő: 2011. június 30.) Az augusztusi  tábor időpontja: augusztus 4-7.

További információk és jelentkezés: mobilon (a tábor szervezőjénél, Gyuró Évánál) 06-20-988-28-11, vagy e-mailben: barakajoga@gmail.com
 
A tábor ára: 35 000 Ft/ fő, ami tartalmazza a szállást, a napi háromszori vegetáriánus étkezést, oktatást, az eszközök használatát, és az egyéb programok költségét. A lejutás költségeit azonban nem tartalmazza.

 3. Szeretettábor

Tudunk-e adni, és merünk-e elfogadni? Hogyan meríthetünk erőt a hétköznapokban is abból a belső erőnkből, ami mindig bennünk van, és támogat minket, de gyakran nem érezzük? Hogyan segítsünk valakinek anélkül, hogy megmentenénk? Ha te is régóta keresed a választ ilyen és ehhez hasonló kérdésekre, látogass el a Szeretettáborba, amit idén augusztus 3-8 közt rendeznek meg Balatonfenyvesen.

A táborban nagy beszélgetéseken, kreatív alkotó órákon, zenés, énekes, filmes foglalkozásokon vehetsz részt, de a reggeli jóga, a transzlégzés és a transztánc mellett megtanulhatod a szeretetmasszázst, valamint mozgásterápia segítségével visszatérhetsz a magzati korba is, újraélve fejlődésed fázisait a sejtállapottól születésed pillanatát.

 A táborról bővebb információt itt találsz: http://lelekmuhely.hu/nyaritabor.htm
Ár: 55.000 Ft/ fő, amiben 5 éjszaka szállás, napi háromszori étkezés, jóga és minden egyéb terápia ára benne van. 

felnottaborcikk1.jpg ()4. Lovas tábor Dunaharasztiban

Ha a lovak szerelmese vagy, ne hagyd ki a Mustang Lovasclub táborát Dunaharasztiban, mert a táborban betekintést kaphatsz a lovak mindennapi életébe, megismerheted világukat: a lovaglás mellett megtanulhatod ápolni, fürdetni, legeltetni, felszerszámozni vagy futószárral futtatni is. A gyakorlati lovaglóórák mellett elméleti oktatás keretében is számos ismerethez juthatsz a lovak eredete, anatómiája, viselkedése, takarmányozása terén.

Ha azonban lovagolni nem szeretnél, de szereted a lovakat, a természetet és a “jó levegőt”; akkor a sporttáborainkat neked találták ki: motorcsónakázás, biciklizés, számháború, kajak-kenu, röplabda, tollaslabda, íjászat és népi játékok várnak rád a tábor alatt. A tábor napközis, tehát minden nap 9-től 16 óráig tart, napi háromszori étkezéssel.
 

Táborok időpontjai:
2011. június 27.- július 1.
2011. július 25.-29.
2011. augusztus 22-26.

További információ és jelentkezési feltételek:  http://www.mustanglovasclub.hu

A tábor ára: 38.000 Ft/fő

Nézd meg jobban – válaszd a minőséget!

Rágcsálj és légy bikinikompatibilis! 

5 fogyitrükk


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X