Főoldal > AKTUÁLIS > A luxusprostituáltak titokzatos világa

A luxusprostituáltak titokzatos világa

diszkrécióluxuspénzprostituált
0

Írta: and

Pénz, luxus, csillogás Van Magyarországon a prostituáltaknak egy egészen szűk, körülbelül 10-15 lányt számláló köre, akik igazán nagy összegekért cserébe nyújtanak luxusszolgáltatást. Ők a luxusprostituáltak, akik óránként akár 1000 eurót is kereshetnek Magyarországon, külföldön (például Tel-Avivban, Londonban vagy Párizsban) pedig még ennél is többet, akár heti 10-20 ezer eurót is. Ezen felül az árban benne […]

Pénz, luxus, csillogás

Van Magyarországon a prostituáltaknak egy egészen szűk, körülbelül 10-15 lányt számláló köre, akik igazán nagy összegekért cserébe nyújtanak luxusszolgáltatást. Ők a luxusprostituáltak, akik óránként akár 1000 eurót is kereshetnek Magyarországon, külföldön (például Tel-Avivban, Londonban vagy Párizsban) pedig még ennél is többet, akár heti 10-20 ezer eurót is. Ezen felül az árban benne lehet egy-egy dizájner táska, ékszerek, ruhák, de akár autó vagy lakás is.

Meztelen fotóik egy fekete kötésű könyvben, a „The book-ban” szerepelnek, részletes adataikkal, méreteikkel, testi jellemzőikkel együtt. A könyveket aztán luxusszállodákban csúsztatják oda az ott megszálló külföldi vagy éppen magyar üzletembereknek, akik a diszkréció legmagasabb fokát élvezve választhatnak a lányok közül. Nem véletlen, hogy a magyarországi luxusprostitúció elterjedése szorosan egybeesett az első luxusszállodák megnyitásával.

luxusprosticikk1.jpg ()Bár nagyon sok ismert modell és szépségkirálynő tartozik a luxusprostituáltak közé, a jelenség lényege éppen a hétköznapiság. Ezeknek a lányoknak ugyanis sajátja a természetesség, nem kihívóak, nem közönségesek, nem feltűnőek. Ha szembe jönnek velünk az utcán, nem is gondolnánk róluk, hogy valójában mivel foglalkoznak.

Több nyelven beszélnek, jártasak a protokollban, tudnak hallgatni és meg lehet velük jelenni. A tökéletes külsőn kívül sokat számít, ha az illető ismert, így a felső tízezer köreiben el lehet velük dicsekedni. A hatalmas összegekért cserébe pedig a férfiak kiélhetik szexuális perverzióikat, agressziójukat, megkapják az illúziót, hogy ők annyira férfiasak és ellenállhatatlanok, hogy még egy ilyen tökéletes nőt is ágyba tudnak vinni.

Egy csillogó világ sötét oldala

Mindezeket Magyarország legdrágább és legkeresettebb luxusprostituáltja, álnevén Szofi mesélte el Szalai Vivien írónőnek, aki immár második könyvét jelenteti meg Szofi hihetetlen, sokszor megrázó történeteiből, és enged bepillantást a luxusprostituáltak titokzatos, ismeretlen és ez idáig zárt világába.

„Úgy éreztem, hogy be akarom mutatni ezt a világot. Azt, hogy létezik Dubai, ahova járnak ki lányok – tudtuk. De hogy pontosan mi történik ezekben a hálószobákban, milyen ez a rendszer, mit csinálnak ezekkel a lányokkal, akik ugyan szépek, jól öltöznek, és rengeteg pénzük van, de mi az, amit ennek fejében ki kell állniuk – ezt még nem írta meg senki.” – mondja az írónő, Szalai Vivien.

luxusprosticikk3.jpg ()A Drága kéj című könyvben tehát feltárul ez a mocsokkal, fájdalommal, fülledt erotikával és természetesen rengeteg pénzzel teli világ, valamint a politikusok, sportolók, sztárok vagy éppen a szaúdi herceg perverziói. „Megdöbbentő volt szembesülni azzal a fajta „gonoszsággal”, amely némely férfiban megvan. Hogy tudja egy ember ilyen fokon élvezni azt, hogy elképesztő mértékű fájdalmat okoz nála gyengébbeknek. Illetve, hogy képes egy nő mindezt a mocskot elviselni, csak a pénz miatt. Tényleg ennyire minden a pénz körül forog? És vajon megéri?” – teszi fel a kérdést az írónő.

Megéri?

Annak dacára, hogy Szofi végig kitart amellett, hogy számára mindent megér a pénz, a könyvet egészséges lelkülettel és értékrenddel olvasva valószínűleg az olvasók többsége inkább elrettentő példának fogja találni az élettörténetét. Hiába állunk tehát vágyakozva a luxusbutikok kirakata előtt és áhítozunk a dizájner táskák és cipők után, vagy irigykedünk azokra a lányokra, akiknek milliós ruhatáruk van. Nem az a baj, ha kitűzzük a célt és teszünk is érte, legyen ez a cél akár a gazdagság vagy a jólét.

A Drága kéj végső tanulsága, hogy nem szabad minden áron, mert előbb utóbb eljön az a pillanat, amikor meg kell fizetnünk az elkövetett cselekedetekért. Ez az ár pedig sokszor annyira pusztító, hogy semmilyen luxusért nem éri meg.

Nézd meg jobban – válaszd a minőséget!

Rágcsálj és légy bikinikompatibilis! 

Fejben és lélekben is fogyózz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X