Főoldal > AKTUÁLIS > A nyár legnagyobb fitness-wellness rendezvénye!

A nyár legnagyobb fitness-wellness rendezvénye!

aerobicfitnesznyárrendezvény
0

Írta:

A kempen megszokott már-már, a fokozhatatlan hangulat idén saját határait is átlépve pörgeti majd fel az aerobik szerelmeseinek pulzusszámát. A legfittebb retrópart az eddigieknél, is magasabb színvonalú órákkal, a legfrissebb mozgástrendekkel és a legemlékezetesebb bulikkal diktálja a ritmust. A nemzetközi sztároktatók egész hadserege vonul fel idén is a velencei beach-en. Az illusztris névsortól garantáltan steplépcsőt […]

A kempen megszokott már-már, a fokozhatatlan hangulat idén saját határait is átlépve pörgeti majd fel az aerobik szerelmeseinek pulzusszámát. A legfittebb retrópart az eddigieknél, is magasabb színvonalú órákkal, a legfrissebb mozgástrendekkel és a legemlékezetesebb bulikkal diktálja a ritmust.

A nemzetközi sztároktatók egész hadserege vonul fel idén is a velencei beach-en. Az illusztris névsortól garantáltan steplépcsőt fogsz, amin akár három napon keresztül is nyomhatod a trendi koreográfiákat. A táncos lábúak sem maradnak bugi nélkül, hiszen a legfelkészültebb danceprezenterek gondoskodnak a parkett izzásáról.

Jó hír, hogy az aerobicampen a zumbaláz is fertőzni fog. Vigyázz rázós lesz!

A lágy mozdulatok kedvelőihez maga Julio Papi, a táborkedvenc Port de Bras egyik atyja érkezik.

A parti élményről a mólón vizibicikliző Spinning Holiday és a mindig ugrásra kész Kangoo Team gondoskodik. Unalomra nem lesz idő, hiszen a teraszon a kemény erősítő tréningeket a lágyan hömpölygő Body and Mind típusú órák váltják majd, a legfrissebb fitnesztrendekről pedig ismét Füzessy Balázs gondoskodik. A táborban debütál a kőkemény F. I.T. , a játékos Natural Moves és a léleksimogató Release mozgásforma.

A legendás beöltözős buli idén sem maradhat ki a programból. Dobj be a bőröndbe mindent, ami flitteres fehér zokni, neonzakó vagy neccharisnya és irány a Pop- Rock- Stars Party!

Idén, Veled Ugyanitt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X