Főoldal > AKTUÁLIS > Bringa, tánc vagy női jóga – szuper hétvégi programok!

Bringa, tánc vagy női jóga – szuper hétvégi programok!

hétvégejógakerékpármúzeumprogramtánc
0

Írta: and

Tánc? Sirály! Ha nyár, akkor Balaton, ott pedig izgalmas és látványos programok sokasága vár téged is. Többek közt a Nemzetközi Sirály Táncfesztiválra is érdemes ellátogatni, amit június 16 és 19 közt immár nyolcadik alkalommal rendeznek meg Balatonfüreden. A modern táncok egyik legjelesebb seregszemléjeként számon tartott rendezvényen te is gyönyörködhetsz a látványos produkciókban és akár szavazhatsz […]

Tánc? Sirály!

Ha nyár, akkor Balaton, ott pedig izgalmas és látványos programok sokasága vár téged is. Többek közt a Nemzetközi Sirály Táncfesztiválra is érdemes ellátogatni, amit június 16 és 19 közt immár nyolcadik alkalommal rendeznek meg Balatonfüreden. A modern táncok egyik legjelesebb seregszemléjeként számon tartott rendezvényen te is gyönyörködhetsz a látványos produkciókban és akár szavazhatsz is kedvenceidre.

Az előadásokra ugyanis a zsűri mellett a közönség is voksolhat: lesznek balett, modern tánc, mazsorett, disco, hip-hop és rocky produkciók is. A különböző műfajokban ifjúsági és felnőtt tánccsoportok mérhetik össze tudásukat. Végül a programsor zárónapján egy látványos és szórakoztató gálaműsort rendeznek.

További infó és részletes program: http://balatonfured.info.hu/programok_kiallitasok/program/siraly-tancfesztival

Balaton Bike Fest – bringára fel!

Amennyiben a hétvégét a magyar tenger partján töltöd, hosszabbítsd meg pár nappal ottléted, és nevezz be a június 22-étől 26-áig tartó Balaton Bike Fest egyik versenyére Balatonfüreden. Ha szereted a kicsit extrémebb kerékpáros kalandokat, próbáld ki magad a füredi Bringa Parkban megrendezésre kerülő G-híd Triálon, vagy nevezz be a beszédes nevű Monster Energy Dirt versenyre! Ha viszont inkább a hosszú távú bicajozás bajnoka vagy, nyűgözz le mindenkit az Ultrabalaton Bringatúrán, illetve a Fundango Csillagtúrák, vagy a Bianchi Balaton kerülő túrák egyikén, ahol akár 75 km-t is tekerhetsz a tó körül. A Balaton Bike Fest rendezvényeire június 21-ig kedvezményesen nevezhetsz. 

További információk: http://www.balatonbikefest.com/2011/

programcikk1.jpg ()A változókor szépségei – női jóga workshop!

Változókor vagy a csodák kora? Rajtunk múlik, hogyan éljük meg, mit hozunk ki belőle. A testünkben zajló változásokat a lelkünk változásai is követik, és ez fordítva is igaz. Ha pozitív érzelmekkel, elfogadással, harmóniában éljük meg a változó kort, ez testi szinten is megnyilvánul: fittebbek, sugárzóbbak, harmonikusabbak, szebbek leszünk.
Ebben segít a női jóga – gyógyító, finom energiákat mozdító, áramló gyakorlatai, a nőiségünkkel való tudatos foglalkozás, a természetes táplálkozás és szépségápolás hozzásegítenek a harmónia megteremtéséhez, a változókor adta új lehetőségek, új szellemi, lelki célok felfedezéséhez.

A workshopon tanácsokat, útmutatást  kaphatsz mindehhez, valamint  a női kör erejében rejlő felemelő energiákat, életérzést és támogatást is érezheted. Ezáltal, új lehetőségeidet testedben és a lelkedben megtapasztalva egy új úton indulhatsz el.
A workshopot június 18-án, szombaton 10 és 14 óra közt Szeidl Évi vezeti.

További információk: http://baraka-ter.com/noi-joga-valtozo-kor

Csajbringa – két keréken, csajosan!

Régóta vágysz már egy olyan kerékpárra, ami nemcsak szép, de különleges is – esetleg mert csak neked tervezték? A  http://csajbringa.blog.hu oldalon egyedi női kerékpárokat találsz, melyek új és használt alkatrészekből, műtárgyaknak kijáró gondossággal készültek. Választhatsz az egyedi tervezésű, kész modellek közül, vagy saját bringát is megálmodhatsz magadnak, amivel akkor is átélheted a mozgás örömét, ha a biciklitúrákra, vagy az aktív pihenésre egyelőre még a városból vágyakozol.

További információkat a http://csajbringa.blog.hu/ oldalon, illetve a csajbringa@gmail.com e-mail címen, vagy a +3630-999-4569-as telefonszámon kaphatsz.

csajbringa.jpg ()Múzeumok éjszakája

Idén nem kell választanod, hogy Budapesten, vagy vidéken veszel részt a Múzeumok éjszakáján, hiszen a fővárosban június 24-én, vidéken pedig június 18-án kerül megrendezésre az évek óta népszerű programsorozat. Ennek keretében 2011-ben is számos érdekesség vár rád is: kora délutántól másnap hajnalig tárlatvezetések, vetítések, beszélgetések, koncertek, táncbemutatók és egyéb foglalkozások közül választhatod ki a neked leginkább tetsző rendezvényeket.

Így például a budapesti Bajor Gizi Színészmúzeumban lesz Camera Obscura Performance és a Vígszínház művészeiből alakult Könnyű Esti Sértés koncertje; a Füvészkertben pedig az Éjszakai Viktória tündérrózsa-virágzást láthatod. A vidéki intézmények közül a békéscsabai Munkácsi Emlékházban óránként rendhagyó tárlatvezetésekkel, borkóstolóval, különleges vendéglátással és éjféli Szent Iván-éji „tüzeskedéssel” készülnek, a Szombathelyi Képtárban pedig a gyerekekre is gondolnak majd.

Bővebb információ és részletes program: http://www.museum.hu/events/muzeumokejszakaja/index_hu.php

Tényleg fogynod kell?

Simán feszesebb!

Nézd meg jobban – válaszd a minőséget!

Rágcsálj és légy bikinikompatibilis! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X