Főoldal > AKTUÁLIS > Ha nyár, akkor fesztivál – ezeket ne hagyd ki!

Ha nyár, akkor fesztivál – ezeket ne hagyd ki!

bulifesztiválnyárprogram
0

Írta: and

Mindenütt jó, de a legjobb Sopron Ha szereted a barátságos hangulatú, nem túl nagy, de mégis sok színpadot és különböző stílusú fellépőket ígérő fesztiválokat, akkor a soproni VOLT fesztiválon a helyed. Június 29. és július 2. között olyan fellépőket nézhetsz meg itt, mint a Moby, a Sum 41, a Thirty Seconds to Mars, de ott […]

Mindenütt jó, de a legjobb Sopron

Ha szereted a barátságos hangulatú, nem túl nagy, de mégis sok színpadot és különböző stílusú fellépőket ígérő fesztiválokat, akkor a soproni VOLT fesztiválon a helyed. Június 29. és július 2. között olyan fellépőket nézhetsz meg itt, mint a Moby, a Sum 41, a Thirty Seconds to Mars, de ott lesz többek között Paul Kalkbrenner, a Dub FX és a Nouvelle Vague is. A külföldi zenekarok mellett természetesen fellépnek a legkedveltebb magyar zenészek is, így többek között lesz Quimby-koncert, 30Y, Hiperkarma és Heaven Street Seven is.

További infók: http://sziget.hu/volt

fesztivalcikk3.jpg ()Ha nyár, akkor Balaton

Ha a még kisebb fesztiválokat kedveled, és szívesen strandolsz bulizás közben, szereted a hasadat süttetni, labdázni, vagy csak a parton heverészni délután, és az elektro-partykon bikini-felsőben tombolni éjszaka, akkor a Balaton Sound a te fesztiválod. Július 7-10-ig Zamárdiban élvezheted egyszerre a balatoni nyár és a fesztiválozás lehetőségeit. Olyan fellépőket hallgathatsz meg, mint például Tiësto, az Underworld, a Portishead és David Guetta.

További infók: http://sziget.hu/balatonsound

fesztivalcikk2.jpg ()Fesztivál a borvidéken

A keményebb műfajok rajongóinak a Hegylaja Fesztivált ajánljuk, ami Tokaj mellett kap helyet minden évben, idén július 13. és 16. között. A magyar előadók mellett itt lesz a Scooter, a Pennywise, a Mastodon, a Guano Apes a Kosheen és a Slayer is. A neves előadók ellenére a fesztivál egyik előnye, hogy olcsóbb a többi hasonló hosszúságú rendezvénynél.

További infók: http://www.hegyaljafesztival.hu 

fesztivalcikk1.jpg ()Sziget, Sziget, Sziget!

Mint minden évben, az idei nyár legnagyobb fesztiválja is a Sziget, amit leginkább azért szeretünk, mert rengeteg különböző stílus és fellépő közül válogathatunk. Elveszhetünk a tomboló tömegben, egy helyen találkozhatunk hosszú hajú rockerekkel, punkokkal, diszkóba járó tinédzserekkel, idősebbekkel és külföldiekkel a világ minden országából. Nem csak a zene, de az egyéb programok miatt is érdemes kimenni a Szigetre, bóklászhatsz a Civil Sziget sátrai között, megnézhetsz színházi- és táncelőadásokat, mászhatsz falat a kalandparkban és még számos meglepetés vár. Az előadók sora nagyon hosszú, említsük meg így csak a legnevesebbeket, mint Amy Winehouse, The Chemical Brothers, a Kasabian, a Motörhead, Goran Bregovic és a Gotan Project. Ott a helyed!

További infók: http://www.sziget.hu/fesztival

A fele is elég

Szintén a Sziget Fesztiváliroda szervezi a romániai Félszigetet, amely az erdélyi Marosvásárhely mellett kap helyet 2002 óta minden évben. Az augusztusban megrendezésre kerülő fesztivál fellépőiről még kevés az információ, de Nick Warren és Tiga biztosan ott lesznek. Rajtuk kívül a csodálatos erdélyi táj miatt is érdemes idelátogatnod.

További infók: http://www.felsziget.ro/

fesztivalcikk5.jpg ()Zöld fesztivál

Augusztus 24-28-ig kerül megrendezésre az idei SZIN, azaz a Szegedi ifjúsági napok. A fesztiválnak már tavaly is a környezettudatosság állt a középpontjában, elsőként vezették be a visszaváltható poharakat. Az idei magyar fellépők, mint a Besh o droM, a Csík zenekar és a Balkan Fanatik Mellett a Tu Café című slágerről ismert N.O.H.A. is fellép a szegedi partfürdőn.

További infók: http://www.szin.org/


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X