Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi milliók által irigyelt alakját a gyönyörű színésznő!

Így őrzi milliók által irigyelt alakját a gyönyörű színésznő!

bosu labdaedzésétrendpluszkilószínésznő
0

Írta: and

A Mad Men – Reklámőrültek című sorozat 36 éves sztárja, Christina Hendricks nők milliói számára jelent pozitív példát, hiszen nemcsak igyekszik egészségesen élni, hanem mindig pozitívan gondol a testére, és elfogadja magát olyannak, amilyen. A vörös szépség nagyon hálás az édesanyjának, akitől megtanulta, hogy mindig szeresse a testét. „A mamám sosem panaszkodott, hogy túl kövérnek […]

A Mad Men – Reklámőrültek című sorozat 36 éves sztárja, Christina Hendricks nők milliói számára jelent pozitív példát, hiszen nemcsak igyekszik egészségesen élni, hanem mindig pozitívan gondol a testére, és elfogadja magát olyannak, amilyen.

A vörös szépség nagyon hálás az édesanyjának, akitől megtanulta, hogy mindig szeresse a testét. „A mamám sosem panaszkodott, hogy túl kövérnek érezné magát” – emlékezett vissza a sztár egy interjúban.

Majd arról is beszélt, hogy amikor még modellkarrierje során először utazott Olaszországba, nagyon megszerette a kapucsínót. A finom, krémes italkülönlegességek miatt 7 kilót hízott, ám ekkor végre igazi nőnek érezte magát. „Tetszett az a boldog, nőies és gyönyörű lány, akit a tükörben láttam. Soha többé nem akartam leadni ezeket a pluszkilókat, mert imádtam őket!” – tette hozzá.

Ennek ellenére a filmszakmában nem mindig volt könnyű dolga: a most sokak által irigyelt arányosan telt alkat sokáig szálka volt az ügynökök szemében. „Gyakran mondták, hogy le kellene fogynom, most viszont már ünneplik a pluszkilóimat. Erre csak azt mondhatom: köszönöm – végre hagyjátok, hogy önmagam legyek” – tette hozzá.

A színésznő manapság mindent megeszik, amit megkíván, de a mértékletességre figyel. Bár gyerekkorában a szülei túl sok szénhidrátot és túl kevés zöldséget tettek a tányérjára, Christina később rájött, hogy nagyon is szereti a zöldségeket. Ezért igyekszik ezekből minél többet fogyasztani, és kedvenc „egészséges” receptjeit már a mamájának is elkészítette.

Emellett a színésznő próbál minél kevesebb szénhidrátot, és kicsit több proteint fogyasztani, de kedvenc nassolnivalójáról, a francia hagymaszószba mártogatott burgonyaszirmokról most sem hajlandó lemondani.

Ami pedig a sportolást illeti, a színésznő heti három alkalommal edz személyi trénerével, emellett pedig kardio- és erősítő gyakorlatokat is végez a férjével. „Szerintem remek motiváció lehet, ha találsz egy olyan edzőpartnert, akit imádsz” – mondta a gyönyörű sztár.

Christina egyébként nem rajong a futópadért, de olykor lefut néhány kilométert. Szívesebben használja viszont az úgynevezett BOSU labdát, ami egy puha, rugalmas labda részből és egy kemény, platform részből áll. A labda mindkét oldala használható például jóga-, Pilates-, alakformáló-, kardio-, valamint erő-állóképesség fejlesztő edzésekre, ezen kívül javítja a koordinációt is.  

„A Bosu labdával az egyensúlyérzékemen is javíthatok, emellett szórakoztató vele az edzés és remek alakot formál. Ezen végzem a súlyzós gyakorlataimat, és guggolásnál is használom” – árulta el Christina Hendricks.

Fotó:Profimedia.hu

Nézd meg jobban – válaszd a minőséget!

Rágcsálj és légy bikinikompatibilis! 

Fejben és lélekben is fogyózz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X