Főoldal > AKTUÁLIS > Magyarországra is betört a ruhacsere-őrület!

Magyarországra is betört a ruhacsere-őrület!

0

Írta:

A rendezvény lényege, hogy a résztvevők elhozzák megunt, de kifogástalan állapotban lévő ruháikat, és cserébe választhatnak a többiek által hozottak közül. A rendezvény segítségével a lányok így igazán költséghatékonyan frissíthetik fel a ruhatárukat. Az akciót Magyarországon a Cosmopolitan magazin szervezte meg, áprilisban és májusban is. Június 18-án, szombaton pedig immár harmadszorra várja azokat a fiatal […]

A rendezvény lényege, hogy a résztvevők elhozzák megunt, de kifogástalan állapotban lévő ruháikat, és cserébe választhatnak a többiek által hozottak közül. A rendezvény segítségével a lányok így igazán költséghatékonyan frissíthetik fel a ruhatárukat.

Az akciót Magyarországon a Cosmopolitan magazin szervezte meg, áprilisban és májusban is. Június 18-án, szombaton pedig immár harmadszorra várja azokat a fiatal nőket, akik gazdaságosan szeretnének megválni a gardróbjukban álló régi, megunt ruháiktól, s közben újakra szeretnének szert tenni.

ruhacsere2.jpg ()

A rendezvényre minimum 5 ruhadarabot kellett vinni, és bármennyit is hozott a résztvevő, eggyel kevesebbet választhatott magának. Az így megmaradt ruhadarabokat a magazin a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak juttatja el.

A májusi eseményre eljött Valkó Eszter, valamint Polgár Kriszta szépségkirálynő is.  A rendezvényen a ruhacserebere mellett persze számos egyéb program is vár mindenkit.

Bővebb információ: Cosmopolitan.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X