Főoldal > AKTUÁLIS > Te is ott voltál? Ilyen volt a Wellness-nap!

Te is ott voltál? Ilyen volt a Wellness-nap!

mozgásprogramrendezvénywellness-nap
0

Írta:

Az idei Wellness-nap – a korábbiakhoz hasonlóan – nagy sikerrel zajlott le június 4-én a Folyondár Vasas Sport és Tánc Centrumban. A nagy meleg ellenére 420 lelkes mozogni vágyó kelt fel szombat reggel, hogy együtt sportolhasson velünk. Az ébredező társaságot a nagyteremben Béres Alexandra „rázta fel” – súlykontroll órája nagy népszerűségnek örvendett. Eközben a kisteremben […]

Az idei Wellness-nap – a korábbiakhoz hasonlóan – nagy sikerrel zajlott le június 4-én a Folyondár Vasas Sport és Tánc Centrumban. A nagy meleg ellenére 420 lelkes mozogni vágyó kelt fel szombat reggel, hogy együtt sportolhasson velünk.

wellnessnapalexandra.jpg ()Az ébredező társaságot a nagyteremben Béres Alexandra „rázta fel” – súlykontroll órája nagy népszerűségnek örvendett. Eközben a kisteremben Lencsés Rita és Borsodi Balázs BodyArt óráján vehettek részt a kevésbé pörgős mozgásformákat kedvelők. Ezután Lencsés Ritáé és Borsodi Balázsé volt a főszerep a nagyszínpadon, akik igazi bulihangulatot teremtettek R&B Moove órájukkal. 10-től háromnegyed 11-ig a kisteremben Cseresnyés Bea Strike Zone edzésén vehettek részt a harcosabb-kedvűek. Ez a mozgásforma ugyanis a Kick Boksz elemeire épül. Ezután egy hasonlóan kemény műfaj, az Iron Boksz következett a nagyteremben Tatarek Rezső vezénylésében. Ezalatt a lágyabb mozdulatokért rajongók sem unatkoztak, hiszen ők egy kellően fárasztó és szálkásító Cardiobalett órán követhették Bolla Mariann útmutatásait.

wellnessnapboksz.jpg ()Azok sem kellett, hogy tétlenül üldögéljenek, akik csak 1-2 órára szerettek volna beállni: a nagyteremben ugyanis lehetőség volt kipróbálni a legújabb Garnier testápolókat egy kellemes kézmasszázs keretében, a Jana ásványvíz standjánál pedig egy üveg szénsavmentes ásványvízzel csillapíthatták szomjukat a kimerült vendégek. Ezen kívül volt még testzsírszázalék-mérés, hajápolási és mini életmód-tanácsadás, valamint Wellness címlapfotózás is. Ez utóbbi igazán közkedvelt volt a lányok körében. A rendezvényen vendégünk volt a mindig csinos Dammak Jázmin, akivel a Reebook jóvoltából szintén lehetőség volt a közös fotózkodásra. A bátrabbak pedig 5 kategóriában (legextrémebb sportot űző, a legtermészetesebb, a legfittebb, a legszexibb és a legegyedibb nő) jelentkezhettek a Wellness magazin arca pályázatunkra.

wellnessnapkezmassz.jpg ()A Wellness-napot Katus Attila izzasztó, de rendkívül hatékony alak-(elsősorban comb- és popsi-)formáló és Vieira Lívia fergeteges hangulatú Zumba órája zárta a nagyteremben. Ezalatt a kisteremben Földvári Zsófi Port de Bras, valamint a kubai származású Osvaldo Zequeira Salsafit edzése tette teljessé a változatos programot. A nagyszerű hangulatot a nap végén a mindenki által kíváncsian várt sztárvendég, Kállay-Saunders András és tehetséges táncosai koronázták meg.

wellnessnapkalloy.jpg ()A koncert után pedig olyan klassz nyeremények találtak gazdára, mint a 30%-os vásárlási kedvezményre jogosító Reebook utalványok, a szuperdivatos karkötők, egy négy napos wellnessutalvány a Ramada Balaton Hotelbe, két darab 50 ezer forint értékű Reebook vásárlási utalvány, valamint két lézeres szőrtelenítés és cellulit-kezelés a Bársony Orvos Esztétika Klinika jóvoltából. 

wellnessnapajandek.jpg ()Bátran elmondhatjuk tehát, hogy idén is a hagyományaihoz méltóan sikerült a Wellness-nap. Jó volt látni a sok lelkes, sportolni, táncolni vágyó fiatalt és időset. Köszönjük, hogy eljöttetek, bízunk benne, hogy ti is nagyon jól éreztétek magatokat, és újra viszontláthatunk benneteket a következő rendezvényünkön!

Fotók: Temesi Ádám


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X