Főoldal > AKTUÁLIS > Ultrabalaton ötödször: ismét körbefutják a magyar tengert

Ultrabalaton ötödször: ismét körbefutják a magyar tengert

0

Írta:

Ez az Ultrabalaton, a nyár leghosszabb bulija és egyben legkedveltebb erőpróbája, amely a Balaton környéki természeti látványosságok között felejthetetlen élménnyel várja a futás és a bringázás szerelmeseit. Június 24-26. között Tihanyban ismét rajthoz állnak a sport, a jókedv és a Balaton szerelmesei, hogy emberfeletti teljesítményről és kitartásról bizonyságot téve mindössze egy nap alatt körbefussák vagy […]

Ez az Ultrabalaton, a nyár leghosszabb bulija és egyben legkedveltebb erőpróbája, amely a Balaton környéki természeti látványosságok között felejthetetlen élménnyel várja a futás és a bringázás szerelmeseit.

Június 24-26. között Tihanyban ismét rajthoz állnak a sport, a jókedv és a Balaton szerelmesei, hogy emberfeletti teljesítményről és kitartásról bizonyságot téve mindössze egy nap alatt körbefussák vagy kerekezzék a magyar tengert.  

Az Ultrabalaton 212 kilométeres távja egyaránt a profi és az amatőr sportemberek kedvence, ahol akár egyedül, akár csapatban indulunk, mindenképp egy fergeteges hangulatú sportrendezvény közepére csöppenünk. Egy olyan balatoni eseményben lehet részünk, ahol mindenki egymást segítve küzd a célért, ahol a parton fürdőzők és a fagyiárusok egy emberként szurkolnak a sikerért, és ahol egy életre szóló, irigylésre méltó élmény a jutalom.

ub2.jpg ()

Mint minden esztendőben, az Ultrabalaton idén is jótékonysági futással veszi kezdetét június 24-én a 0. napon. A Mosoly futáson a Mosoly Alapítvány által pártfogolt gyerekek együtt futnak az ultrafutókkal, és az indulók az 500 méteres „verseny” nevezési díjával támogatják az alapítvány további munkáját.

Másnap, június 25-én aztán Tihanyban rajtol el a Balaton meghódítására készülő futómezőny, hogy 24 óra és 212 kilométer után, megannyi városon és a Balaton-felvidék természeti szépségein keresztül jussanak vissza az Apátsághoz.

További információ: www.ultrabalaton.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X