Főoldal > AKTUÁLIS > 50 kilót fogyott a szépségkirálynő!

50 kilót fogyott a szépségkirálynő!

csinosfogyásszépségkirálynővékony
0

Írta: and

Bree Boyce több értelemben is győztesnek mondhatja magát, hiszen nemcsak a Miss Dél-Karolina címet nyerte el – ezáltal a 2012 januárjában megrendezésre kerülő Miss America cím egyik esélyesévé lépve elő –, hanem az elmúlt időszakban jelentős túlsúlyától is megszabadult.  A 22 éves lány az elmúlt két év során csaknem a testsúlya felét adta le: 104,5 […]

Bree Boyce több értelemben is győztesnek mondhatja magát, hiszen nemcsak a Miss Dél-Karolina címet nyerte el – ezáltal a 2012 januárjában megrendezésre kerülő Miss America cím egyik esélyesévé lépve elő –, hanem az elmúlt időszakban jelentős túlsúlyától is megszabadult. 

A 22 éves lány az elmúlt két év során csaknem a testsúlya felét adta le: 104,5 kg-ról indult, és 50 kiló mínusz után most 54,5 kg-ot mutat alatta a mérleg. Ilyen elképesztő fogyáshoz nem elég az akaraterő és a diéta, és ezt Bree is gyorsan megértette. Ezért életmódot váltott, és a helyes étkezést minden nap egy kis mozgással párosította.

A szépségkirálynő táplálkozásában a rendszerességet részesíti előnyben, illetve igyekszik minél egészségesebben étkezni. „Az autónk sem megy benzin nélkül, és nem fog jól működni, ha nem kap megfelelő üzemanyagot. A testünk is így működik; a helytelen étkezés elhízáshoz, cukorbetegséghez és szívproblémákhoz vezet” – mondja, amikor gyerekek előtt beszél az elhízás veszélyeiről, illetve a helyes táplálkozás fontosságáról.

Bree azt tanácsolja, hogy a kevésbé egészséges ételekkel szemben az egészségeseket részesítsük előnyben. Például együnk sok zöldséget és gyümölcsöt, de ne fosszuk meg magunkat azoktól a finom falatoktól sem, amiket megkívánunk.

„Ha mindennél jobban vágyom egy csokis kekszre, hát eszem egyet. A dolog nem arról szól, hogy ne majszolhatnánk el egy kis édességet, hanem arról, hogy ne ezt együnk minden nap minden órájában. Tehát a mértékletesség a kulcs” – tette hozzá.

Korábban viszont úgy gondolta, csak a szigorú fogyókúrák hozhatnak látványos eredményt: biztos volt abban, hogy nem ehet kedvenc finomságaiból, mert diétázik. Kipróbálta az ételek pontozásán alapuló, 1963-ban megalkotott Weight Watchers diétát, illetve a szénhidrát-fogyasztás visszafogását célzó Atkins-diétát is. Utóbbival fogyott ugyan 30 kilót, de a dupláját szedte vissza.

Bree ma is tart attól, hogy a kitartó munkával leadott kilók visszatérhetnek. „Ez olyasvalami, ami mindig eszembe jut, valahányszor egy falat étel kerül a számba vagy lemegyek sportolni” – mondta a szépségkirálynő.

Majd hozzátette: nem tudja elfelejteni, hogy túlsúlyos kislányból és jojó-diétázó tiniből lett az, aki, de igyekszik ebből erőt is meríteni. „Nagyon fontos, hogy mindig higgy magadban” – mondta Bree Boyce, aki motivációként mindig magával viszi azt a nadrágot, amit két évvel ezelőtt, még duci lányként hordott.

Fotó: Profimedia.hu

Játssz és nyerj a Zepter játékán!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X