Főoldal > AKTUÁLIS > Imád enni, mégis szupervékony: így őrzi vonalait Iszak Eszter!

Imád enni, mégis szupervékony: így őrzi vonalait Iszak Eszter!

diétamaratonmodellszáraz bőrvékony
0

Írta: and

Bár állítása szerint eddig sohasem volt túl lelkes a sportolást illetően, Iszak Eszter nemrég mégis úgy döntött, szeptember 4-én váltófutásban rajthoz áll a 26. Nike Budapest Félmaratonon. „Eddig még nem vettem részt ilyen versenyen, de készülök rá: elmentem az eddigi összes felkészítő futásra, mert a félmaratonra szerintem futással és mozgással lehet a legjobban felkészülni” – […]

Bár állítása szerint eddig sohasem volt túl lelkes a sportolást illetően, Iszak Eszter nemrég mégis úgy döntött, szeptember 4-én váltófutásban rajthoz áll a 26. Nike Budapest Félmaratonon.

„Eddig még nem vettem részt ilyen versenyen, de készülök rá: elmentem az eddigi összes felkészítő futásra, mert a félmaratonra szerintem futással és mozgással lehet a legjobban felkészülni” – mondta a Viva csinos műsorvezetője a Wellness Cafe-nak a Lipton Ice Tea A Nagy Közös Tánc próbáján. Majd hozzátette, egy dologra kell nagyon vigyáznia: kötött csípőízülettel született, emiatt nem terhelheti meg egyszerre túl sok mozgással a testét.

Eszti minden héten legalább egyszer, legfeljebb két-három alkalommal jár futni, ám sokakkal ellentétben a benti mozgást részesíti előnyben. „Ennek elsősorban az allergiám az oka, ugyanis ahol sok a pollen, ott hamarabb befulladok” – árulta el.

A 23 éves műsorvezető a futópadon nem kilométerekben, hanem dalokban méri az időt: „azt mondom magamnak, hogy addig futok, amíg mondjuk tíz szám lemegy a lejátszómban. Zenével nemcsak a testemnek kellemesebb a futás, hanem szellemileg is sokkal jobban felfrissít” – tette hozzá.

Ami pedig Eszti étrendjét illeti, szerencsés alkata miatt nincs szüksége diétákra, ezért bármit megehet, amit megkíván. „Szeretem a salátákat is, kedvencem a cézársaláta, de a madár- és a rukkolasalátát is szívesen fogyasztom. Legnagyobb kedvenceim viszont nem nevezhetők diétásnak: imádom a csirkepörköltet, a brassóit, a húslevest és a borsólevest” – mondta.

A modellből lett műsorvezető igyekszik figyelni arra, hogy rendszer legyen az életében, tehát ne maradjanak ki főétkezések. Ezen kívül húszas éveibe lépve már mértéktartásra is törekszik. „Régebben ez nem volt rám jellemző, így például este 11-kor vagy éjfélkor ettem melegszendvicset, de ilyeneket mostanában már nem sűrűn teszek” – árulta el.

Eszti nagyon harmonikus személyiség, amit elmondása szerint elsősorban pozitív életszemléletének köszönhet. „Mostanában elég stresszes életet élek, de próbálok az esetleges nehézségekre úgy gondolni, hogy minden erőt ad, és minden tanít valamire” – mondta. Majd hozzátette: időnként meditál a lakótársaival, ami segít többek közt a stressz leküzdésében, illetve az ellazulásban is. 

Iszak Eszti szépségtippje:

Ha hozzám hasonlóan neked is száraz a bőröd, kend be az arcod kókuszolajjal, hagyd hatni egy rövid ideig, majd szappannal mosd le. Ez táplálja, és finom tapintásúvá teszi a száraz bőrt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X