Főoldal > AKTUÁLIS > Bánat diétán van George Clooney ex-barátnője?

Bánat diétán van George Clooney ex-barátnője?

bánatdiétaegészségeskalóriasoványtánc
0

Írta: and

2009 nyarán az egész világ megismerte Elisabetta Canalis nevét, ugyanis az olasz modell-színésznő a világ legnépszerűbb agglegényével, George Clooney-val kezdett randizni. Kapcsolatuk komolynak tűnt, azóta mégis külön utakon járnak, ám egyesek szerint a 33 éves Elisabetta még mindig nincs túl exén. Ismerősei úgy vélik, a lány alig eszik a nyáron történt szakítás óta. Talán sosem […]

2009 nyarán az egész világ megismerte Elisabetta Canalis nevét, ugyanis az olasz modell-színésznő a világ legnépszerűbb agglegényével, George Clooney-val kezdett randizni. Kapcsolatuk komolynak tűnt, azóta mégis külön utakon járnak, ám egyesek szerint a 33 éves Elisabetta még mindig nincs túl exén.

Ismerősei úgy vélik, a lány alig eszik a nyáron történt szakítás óta. Talán sosem látott vékonyságával akarja visszahódítani a hollywoodi szívtiprót, de valószínűbb, hogy még mindig nagyon szomorú a kapcsolat lezárása miatt (arról nem is beszélve, hogy George-nak máris új barátnője van).

Elisabetta bánat diétája viszont veszélyes lehet, hiszen a táplálék megvonásával szervezetünk először vizet, majd a fehérjék fő forrásaként is szolgáló vázizomzatot kezdi el lebontani, a zsírraktárak viszont csak ezután következnek.

Ha valaki nem táplálja rendesen a testét, a szervezet éhezni kezd: eleinte gyengeséget, szédülést érezhet, de bármikor el is ájulhat. Később meggyengülhet az immunrendszer, fokozott hajhullás is jelentkezhet, és a tünetek – ahogyan az anorexia kapcsán is említettük –szélsőséges esetben halálhoz is vezethetnek.

Elisabetta viszont azt állítja, esetében szó sincs koplalásról. Sőt, most minden eddiginél többet eszik, mivel ő is szerepel a Szombat esti láz című tévéműsor amerikai megfelelőjében, a Dancing With The Stars-ban.

„Elisabetta most sokkal több kalóriát fogyaszt, hiszen a rengeteg kemény táncpróba ellenére sem szeretne súlyt veszíteni” – árulta el a 33 éves híresség szóvivője. Ezt támasztja alá, hogy többen látták a nádszálvékony Elisabettát, amint az egyik próba után gigantikus szendvicset próbált elpusztítani – valószínűleg a fokozott igénybevétel miatt szükséges szénhidrátpótlás miatt.

A PETA szóvivőjeként meztelen kampányfotózást is bevállaló modell egyébként korábban is azt állította magáról, hogy semmi esetre sem szeretné túlzásba vinni sem a diétázást, sem pedig a sportolást. „Valahányszor, amikor átlapozok egy magazint, és meglátom a modellek fotóit, arra gondolok, ezek milyen hatást gyakorolhatnak a bizonytalan személyiségű olvasókra” – mondta egy olasz magazinnak.

Majd hozzátette: „Én azt mondom, Lányok, felejtsétek el, amit a lapokban láttok! Az egy olyan világ, aminek semmi köze a valósághoz. Gondoljatok erre úgy, mint egy rajzfilmre. Bizonyítékképpen pedig nincs más dolgotok, mint kimenni a városba, és látni fogjátok, hogy a pasik az egészséges csajokat szeretik, akiken van mit fogni.”

Az ismert modell az általa elmondottak ellenére is inkább a sovány lányok táborát gyarapítja, ami szerinte aktív életmódjának és az egészséges étkezésnek köszönhető. „Nincsenek mindig ilyen hasizmaim, mint amilyenek most, és nekem is van narancsbőröm, mint bárki másnak. De igyekszem lovaglással és kick-boksszal formában maradni, emellett felfedeztem, hogy az ázsiai ételek rizzsel és szójával mennyire hatékonyan segítik az alakom megtartását” – árulta el Elisabetta Canalis.

Fotó: Profimedia – Red Dot

(T)egyél a menstruáció előtti panaszok ellen!

Nézd meg, hogy táncolt Elisabetta a műsorban!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X