Főoldal > AKTUÁLIS > Így fogyott le a gyönyörű Selma Blair!

Így fogyott le a gyönyörű Selma Blair!

diétasztárszülésterhesség
0

Írta: and

Mindenki álla leesett a csodálkozástól, amikor Selma Blair megjelent a Velencei Filmfesztiválon, Dark Horse című filmje premierjén, ugyanis a szép színésznő vonalain szinte egyáltalán nem látszik, hogy 5 hete kisfia született. Egy külföldi weboldal értesülései szerint Selma már a szülés után két héttel, augusztus 10-én csaknem tökéletes alakkal lépett utcára: bár szemtanúk szerint a hasa […]

Mindenki álla leesett a csodálkozástól, amikor Selma Blair megjelent a Velencei Filmfesztiválon, Dark Horse című filmje premierjén, ugyanis a szép színésznő vonalain szinte egyáltalán nem látszik, hogy 5 hete kisfia született.

Egy külföldi weboldal értesülései szerint Selma már a szülés után két héttel, augusztus 10-én csaknem tökéletes alakkal lépett utcára: bár szemtanúk szerint a hasa környékét még takargatta, hosszú karjai és formás lábai egyáltalán nem utaltak arra, hogy szinte napokkal azelőtt adott életet kisfiának, Arthur Saintnek.

A színésznő egyesek szerint a szoptatásnak köszönheti a gyors és látványos fogyást, hiszen egy kismama a tejtermelés miatt akár napi 500 kalóriát is elégethet. Mások szerint viszont inkább az állhat a gyors fogyás mögött, hogy a sztár a szülés után visszatért diétájához, és ismét mérsékelni tudja a szénhidrátbevitelt, cukrot pedig egyáltalán nem fogyaszt. 

Várandóssága idején viszont állandóan édességeket kívánt, elmondása szerint folyton palacsintát evett. „Egész nap ezt majszolom, persze gluténmentes formában, ami talán kicsit jobb, de nem sokkal. A palacsinta mellett még a grapefruitot kívánom egyfolytában” – árulta el Selma egy interjúban.

Nála tehát nem beszélhetünk a kismamákat érintő táplálkozási zavarról, a mamirexiáról. A betegségben szenvedők rettegnek a terhességül alatti elhízástól, ezért folyton számolják a kalóriákat, és gyakran megvonják maguktól az ételt, vagy túl sokat sportolnak, nem véve tudomást arról, hogy a várandósság természetes velejárója néhány kilónyi plusz.

A 39 éves Selma Blair a terhessége alatt sem állt le teljesen a sporttal, ami sokat segít abban, hogy a szülés után könnyebben kezdhessen újra mozogni. A híresség mindig is a szórakoztató edzésmódokat részesítette előnyben, mint például a tenisz vagy a kutyasétáltatás, ám kisfia születése után valami egész mással nyerte vissza ilyen gyorsan az alakját.

A sztár a power walking segítségével lett napról napra csinosabb. Ez a mozgásforma intenzív gyaloglást jelent, melynek során lendületesen haladunk előre, kar-, láb- és fenékizmaink összehangolt munkájának köszönhetően. Az edzés javasolt időtartama 45-90 perc, és elképesztően hatékony: akár 500-600 kalóriát is elégethetünk vele egy óra alatt! Emellett feltölt energiával, de a gerincünk és az ízületeink számára sem jelent nagyobb megterhelést.

Érdekesség: Magyarországon hízott meg a színésznő!

Selma Blair 2008-ban azt nyilatkozta, hogy 9 kilót hízott, amikor Budapesten forgatta a Pokolfajzat 2: Az aranyhadsereg című filmet. „Az időjárás szinte végig borús és hideg volt, és sokat forgattunk éjszaka, így az ételtől kaptam vigasztalást” – mondta a színésznő, aki rengeteg edzéssel és alacsony szénhidrátbevitelt előíró diétájához való visszatéréssel tudta gyorsan leadni a Magyarországon felszedett pluszkilókat.

Fotó: Profimedia.hu – Red Dot

Formásabb alak, lépésről lépésre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X