Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi alakját a Vámpírnaplók gyönyörű sztárja!

Így őrzi alakját a Vámpírnaplók gyönyörű sztárja!

ékszerhot jógakardio gyakorlatszínésznő
0

Írta: and

Amikor egy tavaly készült interjúban a mozgásról is kérdezték, a gyönyörű Nina Dobrev elárulta: teljesen odavan a jógáért, ami számára már rég nem csak egy kedvelt mozgásforma, hanem annál sokkal több. „Imádok jógázni, mert nagyon megnyugtató testnek és léleknek egyaránt” – mondta. Majd hozzátette – „ez 90 olyan percet jelent számomra, amikor elmenekülhetek a világ […]

Amikor egy tavaly készült interjúban a mozgásról is kérdezték, a gyönyörű Nina Dobrev elárulta: teljesen odavan a jógáért, ami számára már rég nem csak egy kedvelt mozgásforma, hanem annál sokkal több.

„Imádok jógázni, mert nagyon megnyugtató testnek és léleknek egyaránt” – mondta. Majd hozzátette – „ez 90 olyan percet jelent számomra, amikor elmenekülhetek a világ elől, és csak a pillanatban élhetek. Szükségem van a jógára. Nem tudom enélkül elképzelni az életem”.

A Vámpírnaplók Elenáját és Katherine-jét alakító, 22 éves színésznő minden héten három vagy négy alkalommal hódol jógaszenvedélyének. Nina a hot jóga szerelmese, melynek lényege, hogy a gyakorlatokat 38 fokos teremben végzik. Ilyen magas hőmérsékleten az izmok, szalagok lazábbak, könnyebben nyújthatóak, ezáltal a sérülésveszély is lecsökken.

„Nekem azért vált be ez a jógatípus, mert ugyanúgy izzadok, mintha kardio gyakorlatokat végeznék, és felmegy a pulzusom is. Ugyanakkor így remekül tudok nyújtani, és mivel sokáig kitartjuk a különböző pózokat, izomerősítésnek sem utolsó” – árulta el Nina.

Majd hozzátette: a melegben a méregtelenítés is hatékonyabb, ezáltal bőre is megszépül. „A pórusok kinyílnak, ezáltal lélegezhet a bőr: a hot jóga az arcomra is csodálatos hatással van!” – lelkendezett a sztár.

Kedvenc mozgásformája mellett Ian Sommerhalder barátnője néha súlyzós gyakorlatokat is végez, ám ezekkel nagyon mértéktartó. „Időnként dolgozom kis súlyokkal is, de mivel nem az a célom, hogy nagy és látványos izmokat építsek, ezeket nem erőltetem” – mondta Nina.

A modellből lett színésznő a szabadban is szívesen mozog: nagyon szeret például úszni, wakeboardozni, windsurfözni, búvárkodni, röplabdázni, sziklát mászni, focizni, lovagolni és snowboardozni is.

Ennyi mozgás és persze a rengeteg munka mellett Ninának nincs is szüksége szigorú diétára, mégis odafigyel arra, milyen ételek kerülnek a tányérjára. A bolgár származású sztár igyekszik egészségesen étkezni, és a kiegyensúlyozottságra is nagyon odafigyel.

Korábban megpróbálkozott a vegetarianizmussal, ám mindössze négy hónapig bírt hús nélkül élni. „Kezdtem gyengének érezni magam: több proteinre, több energiára volt szükségem” – árulta el. Majd hozzátette – „minden tiszteletem a vegetáriánusoké, de ha hamburgerre vágyom, akkor marhahúst, és nem szóját szeretnék enni.”

3 titok Nináról:
– Imádja az ékszereket: ha épp nem forgat, és nem sportol, ékszerkészítéssel tölti az idejét.
– Nagyon természetes lány: nem szereti a műkörmöket, a póthajat, és legszívesebben szájfény helyett ajakbalzsamot, szemfesték és tus helyett pedig csak szempillaspirált használ.
– Az iPodján többek közt a Glee című sorozat, Katy Perry, Carrie Underwood, Pink, a Kings of Leon és a Coldplay zenéi szólnak, szereti váltogatni a dalokat és a stílusokat.

Fotó: Profimedia.hu – Red Dot

Formásabb alak, lépésről lépésre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X