Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi remek formáját a Glee szupercsinos sztárja, Heather Morris!

Így őrzi remek formáját a Glee szupercsinos sztárja, Heather Morris!

guggolássztárszupercsinostánczsírégető
0

Írta: and

Heather Morris elmondása szerint 23 éve táncol, vagyis nagyjából akkor kezdte megismerni kedvenc mozgásformáját, amikor első lépéseit is megtette. „Olykor egy nap 16 órát is táncolok, ezért ha egyszer csak valamiért nem mozoghatok, könnyen dühbe tudok gurulni. Olyankor hiányzik az a jó kis endorfin. Számomra a sport egyenlő a boldogsággal” – nyilatkozta korábban. A Glee […]

Heather Morris elmondása szerint 23 éve táncol, vagyis nagyjából akkor kezdte megismerni kedvenc mozgásformáját, amikor első lépéseit is megtette. „Olykor egy nap 16 órát is táncolok, ezért ha egyszer csak valamiért nem mozoghatok, könnyen dühbe tudok gurulni. Olyankor hiányzik az a jó kis endorfin. Számomra a sport egyenlő a boldogsággal” – nyilatkozta korábban.

A Glee – Sztárok leszünk! című sorozat Brittany-ja ennek jegyében mindig keresi a lehetőséget a mozgásra, illetve szereti az új mozgásformák nyújtotta kihívásokat is. Így próbálta ki a 38 fokos teremben végzendő hot jógát, ami több hírességnek, például Nina Dobrevnek is bevált, illetve így ismerte meg a Piloxingot.

Ez a mozgásforma a Pilates, a boksz és a tánc keveréke, így minden megvan benne, amire Heathernek szüksége lehet: változatosság, szórakozás, kihívás, és persze tánc, amit a sorozatsztár mindennél jobban szeret.

A Piloxing nemcsak azért nagyszerű edzésmód, mert remek móka, illetve nagyszerű erősítési technika, hanem kiváló zsírégető módszer is egyben: egy edzéssel legalább 500 kalóriát égethetünk el. A sztárok közül Heather mellett többek közt Vanessa Hudgens és Hilary Duff is kipróbálta ezt az edzésmódot, és nekik is nagyon bejött.

Ami viszont a 24 éves Heather és a diéták viszonyát illeti, azok nem győzték meg a fiatal sztárt. „Eddigi számos sikertelen diétázási kísérletem megtanított arra, hogy a fogyókúra általában fejben jelent túl nagy megterhelést. Ehelyett próbálok olyan egészségesen étkezni, amennyire csak tőlem telik” – árulta el egy magazinnak adott interjújában Heather, aki az egyik lap olvasóinak szavazása után elnyerte „Az idei nyár legjobb testű női sztárja” címet.

Majd hozzátette: ha valamit igazán megkíván, akkor azt nem tagadja meg magától. „Nyilván senki sem ehet édességet minden étkezéshez, de szerintem egy csokis keksz még nem bűn. Ha ezt megtagadod magadtól, előbb-utóbb annyira kívánni fogod, hogy befalsz egy egész doboznyit” – folytatta.

„Én abban hiszek, hogy a testünkre kell hallgatni. Ha egy ideig hamburgert és sült krumplit eszem, elkezdek zöldségeket és gyümölcsöket kívánni. Akkor mellőzöm a szénhidrátokat és a tartósított élelmiszert, míg újra jól nem érzem magam a bőrömben” – tette hozzá a Glee szupercsinos sztárja, akinek tervei közt szerepel, hogy 2012 tavaszán félmaratont fut majd.

+1 titok Heather edzőterméből:
Elmondása szerint szuperformás lábait a sok-sok kardiónak, illetve a rengeteg guggolásnak köszönheti. A Wellness Cafe szerint ezt igazán érdemes kipróbálni!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X