Főoldal > AKTUÁLIS > Így szedett fel 7 kilót Michelle Williams!

Így szedett fel 7 kilót Michelle Williams!

fagyihízásjégkrémsúlyproblémasztársztárdiéta
0

Írta: and

Nemcsak mi, földi halandók, hanem a legtöbb sztár is irigykedve tekint azokra a nőkre, akiknek nincsenek súlyproblémáik, vagy olykor esetleg nem fogyásra, hanem hízásra kell törekedniük. Ez történt Michelle Williamsszel is, aki a Blue Valentine című mozi Cindy-jének megformálása miatt 7 kilót szedett fel. Egy külföldi, sztárdiétákkal foglalkozó internetes oldal szerint ezt úgy érte el, […]

Nemcsak mi, földi halandók, hanem a legtöbb sztár is irigykedve tekint azokra a nőkre, akiknek nincsenek súlyproblémáik, vagy olykor esetleg nem fogyásra, hanem hízásra kell törekedniük.

Ez történt Michelle Williamsszel is, aki a Blue Valentine című mozi Cindy-jének megformálása miatt 7 kilót szedett fel. Egy külföldi, sztárdiétákkal foglalkozó internetes oldal szerint ezt úgy érte el, hogy egy hónapon keresztül jégkrémekkel és fagyival tömte magát. Emellett valószínűleg az edzést is szüneteltette, és igyekezett kalóriadúsabb ételeket választani.

Heath Ledger exe a súlygyarapodás ellenére is remekül érezte magát a bőrében, olyannyira, hogy egy híres nemzetközi divatmagazin felkérését is elfogadta egy fotózásra, amivel nemcsak az újság és a filmes szakemberek elismerését vívta ki, hanem számos rajongóét is.

Így a 31 éves színésznő a fogyást sem sürgette: a felszedett kilók leadásában a fokozatosságra szavazott. Visszatért kiegyensúlyozott étrendjéhez, és azokhoz a mozgásformákhoz, amiket egyébként nagyon szeret. A Take This Waltz című mozi forgatásán például minden szabadidejét kihasználta, hogy egy kicsit kocoghasson vagy bokszolhasson munkatársaival.

Ám a 163 cm magas Michelle életében nem a fent említett mozgásformák hozták a legnagyobb változást, hanem a jóga. „Ez semmi máshoz nem hasonlítható megnyugvást hozott számomra” – mondta, majd hozzátette: a jógának köszönheti, hogy jobb emberként és jobb anyaként tud viszonyulni a világhoz, valamint a tragikus sorsú Heath Ledgertől született 5 éves kislányához, Matildához is.

Ez az élmény vezette rá a kétszeres Oscar-jelölt sztárt arra, hogy segítenie kell a többi egyedülálló anyukának is a jóga felfedezésében. „Belegondoltam abba, milyen sok pénzbe kerülhet bébiszittert fogadni, ha egy, a gyermekét egyedül nevelő nő el akar jutni jógázni” – mondta.

Majd hozzátette: a tavasszal elindított „Yoga For Single Moms Project” lényegében azon az ötleten alapszik, hogy az anyukák elhozhatják a kicsiket a jógastúdióba, ahol az órák alatt gyermekfelügyeletet biztosítanak, ráadásul itt semmiért sem kell fizetniük.

Fotó: Profimedia.hu

Formásabb alak, lépésről lépésre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X