Főoldal > AKTUÁLIS > Marisa Miller 5 tippje az álomalakért

Marisa Miller 5 tippje az álomalakért

edzésfogyókúragyomorkísértésmodellsztár
0

Írta: and

Plasztika? Szigorú fogyókúra? Marisa Miller csak nevet az ilyen, és ehhez hasonló feltételezéseken, elmondása szerint ugyanis teljesen más módszerekkel őrzi milliók által irigyelt vonalait, energiáját és jókedvét. Korábban az egyik külföldi magazinnak elárulta öt tippjét, melyek segítségével az álomalak számodra is valósággá válhat! 1. Aktivizáld magad mielőbb! A világ legszebb női közt számon tartott Marisáról […]

Plasztika? Szigorú fogyókúra? Marisa Miller csak nevet az ilyen, és ehhez hasonló feltételezéseken, elmondása szerint ugyanis teljesen más módszerekkel őrzi milliók által irigyelt vonalait, energiáját és jókedvét. Korábban az egyik külföldi magazinnak elárulta öt tippjét, melyek segítségével az álomalak számodra is valósággá válhat!

1. Aktivizáld magad mielőbb!

A világ legszebb női közt számon tartott Marisáról nem túlzás azt állítani, hogy már a születése előtt aktívan látogatta az edzőtermeket, hiszen nagy sportrajongó mamája még a szülés előtti napon is mozgott! Emellett szülei imádnak szörfözni, így a kaliforniai születésű modell gyakorlatilag kisgyermek kora óta a hullámok szerelmese. Nem is csoda, ha mantrája így szól: „Az edzés nem luxus, hanem létszükséglet”.

2. Soha ne kezdd a napot üres gyomorral!

A 33 éves szépség általában zabkásába szeletelt banándarabokkal kezdi a napját, de ha igazán gyors reggelit akar, saját készítésű proteinshake-et üt össze. „Szója- vagy mandulatejet keverek össze egy kanálnyi protein porral, joghurttal, egy banánnal, illetve fagyasztott bio gyümölcsökkel, például mangóval vagy fekete áfonyával. Semmit sem mérek meg, csak bedobálom a turmixgépbe” – árulta el. Majd hozzátette: ha úton van, akkor sem feledkezik meg az egészséges étkezésről: ha megéhezik, elmajszol egy magas vastartalmú műzliszeletet.

3. Néha engedj a kísértésnek!

Bár általában egészségesen étkezik, sőt, nem is nagyon visz haza rágcsálnivalókat, a csinos Marisa abban sem hisz, hogy meg kellene fosztania magát a finom falatoktól. „Ha moziba megyek, cukros üdítőt iszom, nem a diétás verziót. Ha pedig hamburgert szeretnék enni, akkor azt eszem. De meghúzom a határokat, és nem eszem azt öt napon át egyfolytában” – mondta a szexi fehérnemű- és fürdőruhamodell.

4. Légy rugalmas az edzést illetően!

Marisa szeret minden nap mozogni, még akkor is, ha elfoglaltságai és olykor hektikus időbeosztása nem teszik lehetővé, hogy pontos edzéstervet tartson be. „Van edzőtermem otthon, emellett ha csak tudok, lejárok spinning órákra is egy közeli terembe, máskor pedig bokszolok a személyi edzőmmel” – mondta a szexi modell, aki az említett mozgásformák mellett a Pilates és a fent említett szörf szerelmese is.

5. Ne edd ugyanazt, amit a pasid!

Korábban a világszép Marisával is előfordult, hogy ellen kellett állnia egy-egy adag isteni illatú sültkrumplinak, amit producer férje, Griffin Guess késő esti vacsora gyanánt falt be. „Akkor el kellett határoznom, hogy nemet mondok, és inkább készítettem magamnak egy vega burgert. Az ilyesmi nem könnyű döntés, de ez az egészségesebb alternatíva” – mondta Marisa Miller.

Fotó: Profimedia – Red Dot

(T)egyél a menstruáció előtti panaszok ellen!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X