Főoldal > AKTUÁLIS > Megjelent a Wellness magazin őszi száma!

Megjelent a Wellness magazin őszi száma!

lapszámmagazinősztartalom
0

Írta: and

 Te mindig győzni akarsz? Elsőnek lenni, egyedül birtokolni, nem osztozni, nem elengedni? A legtöbben erre vágyunk, csak néha az élet, a jóisten vagy a másik ember ezt másképp gondolja.És akkor jöhet a hiszti: átszelhetsz országokat egy igenért, mint norvég párja szakításába belenyugodni képtelen kolléganőm, aki dühödt hangon bizonygatta nekem a telefonban: neki még jár egy […]

Wellness_cimlap_osz.jpg () Te mindig győzni akarsz?

Elsőnek lenni, egyedül birtokolni, nem osztozni, nem elengedni? A legtöbben erre vágyunk, csak néha az élet, a jóisten vagy a másik ember ezt másképp gondolja.
És akkor jöhet a hiszti: átszelhetsz országokat egy igenért, mint norvég párja szakításába belenyugodni képtelen kolléganőm, aki dühödt hangon bizonygatta nekem a telefonban: neki még jár egy esély!
Vagy következhetnek a trükkök: diéta, edzés rogyásig, mint annál az ismerősömnél, aki hónapokig nem tudta elfogadni, hogy az általa kiszemelt férfi nem őt akarja barátnőjének.
Pedig – talán furcsa ezt épp itt olvasnod – nem kell mindig győzni. Ahogy egyik legizgalmasabb cikkünk interjúalanya, Erőss Zsolt hegymászó mondja: „Néha felesleges küzdelem helyett tudni kell elfogadni a helyzetet: meg kell hozni és fel kell tudni dolgozni a nehéz döntéseket, hogy a legjobbat hozhassuk ki megváltozott életünkből.”

Vígh Anita
főszerkesztő

 

A tartalomból:

– Mixelj és fogyj! Karcsúsító lédiéta
– Előzd meg a megfázást! 5×5 immunerősítő tipp
– Pattanj nyeregbe!
– Mutasd a fürdőszobád! Jó kencéket használsz?
– Akik sosem adják fel – Életük a sport
-.2×3 hetes popsiformáló program


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X