Főoldal > AKTUÁLIS > A hiányszakmákra fókuszált az őszi Profession Virtuális Állásbörze

A hiányszakmákra fókuszált az őszi Profession Virtuális Állásbörze

állásszakma
0

Írta:

A rekordszámú kiállító, a legnevesebb IT és műszaki portálokon futó kiemelt kampány az eddigi legtöbb informatikai és mérnök szakembert vonzotta be a csütörtök este lezárult állásbörzére. A Profession Virtuális Állásbörzén ismét több, mint 100,000 látogatót vonzott a három nap alatt. Az informatikai és műszaki területről a tavaszi kiállításon résztvevők számát megdupláztuk, összesen közel 4800 látogatót […]

A rekordszámú kiállító, a legnevesebb IT és műszaki portálokon futó kiemelt kampány az eddigi legtöbb informatikai és mérnök szakembert vonzotta be a csütörtök este lezárult állásbörzére. A Profession Virtuális Állásbörzén ismét több, mint 100,000 látogatót vonzott a három nap alatt. Az informatikai és műszaki területről a tavaszi kiállításon résztvevők számát megdupláztuk, összesen közel 4800 látogatót mozgatott meg az esemény.

“Két év óta folyamatosan nő a virtuális börzén kiállítók száma. A legfőbb kiállítónk ősszel is a Telenor volt, de standot bérelt többek között a Nokia, a GE, a P&G, a Budapest Bank, a Graphisoft, a Knorr Bremse és a HRC Group is, összesen 45 kiállító” – mondta Martis István, a Profession.hu értékesítési vezetője.  “A közel 1500 állásajánlat széles skálán mozogott: a szakmunkástól a mérnökig terjedt. Az IT/műszaki szektorban pedig 22 kiállító keresett közel 250 pozícióra embert.”

professioncikk.jpg ()Idén először karrier-tanácsadást is tartott a Profession.hu a börzén, amelyen 4193 ember vett részt. A szolgáltatást a börze keretein kívül is folytatódik havi rendszerességgel, Profession Péntek néven.

“Külön érdekesség, hogy egy-egy látogató átlagosan, szokatlanul magas, több mint 60 percet töltött el a börzén belül, ebből is látszik, hogy a virtuális megoldás mennyire élethűen modellezi az offline börzéket: a látogatók körbesétálnak, beszélgetnek, megnézik a kiállítók bemutatkozó anyagait, állásajánlatait” – emelte ki Martis István.

Forrás: Profession.hu

A Novorin orrcsepp használata a mindennapokban

Top 6 zsírégető étel


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X